Barbaros Caddesi'nde Asfalt İçin Geri Sayım Başladı

1958
13-11-2017

Dikilitaş Mahallesi’nde yer alan ve kent merkezine kadar uzanan şehrin en işlek yollarından Barbaros Caddesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Elektrik hatlarının yer altına alınmasının ardından başlatılan yol yapım faaliyetleri kapsamında ilk olarak bordür taşları döşendi. Hafta sonu asfalt serim işleminin gerçekleşeceğinin müjdesini veren Başkan Cahan caddenin modern bir görünüme kavuşacağını belirtti.

Uşak için tüm belediye personelinin fedakarca çalıştığını kaydeden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, halkın öneri ve taleplerini dinledi. Her fırsatta vatandaşa kulak veren Cahan, esnafın çayını içti, bölgede incelemelerde bulundu.

Karmaşanın ve düzensizliğin yaşandığı, kalitesiz yol nedeniyle ulaşımın rahat sağlanamadığı Barbaros Caddesi’nin daha önce bir kısmının tamamlandığını hatırlatan Başkan Cahan, şimdiyse tamamının Uşak’a yakışır bir duruma geleceğini ifade etti.

Başkan Nurullah Cahan, “Barbaros Caddemizde ciddi bir çalışma yapıyoruz. Burası yıllardır eskimiş bir durumda hizmet verdi. Cadde boyunca elektrik hatları yukarıdan geçiyordu. Bölge hak ettiği değeri kendisine sunacak bir görünümden uzak kalmış vaziyetteydi. Ne Uşak’a ne de vatandaşlarımıza yakışır bir görünümde değildi. Biz de bu anlamda çalışmalarımızı başlattık.” dedi.

Uşak’ın Tüm Caddeleri Pırıl Pırıl Oluyor

“Kaldırımlarıyla, ledli ışık aydınlatmalarıyla Uşak’ın her caddesi ayrı bir güzellikte olacak.” diyen Cahan, şöyle devam etti:

“Terminalimizin bulunduğu bölgede yol genişletme ve huzurparka kadarki kısımda da alt yapı çalışmalarımız devam ediyor. Sivaslı yolumuz da hızla yapılıyor. Barbaros Caddemizi bitirdikten sonra sırada Çivril Caddesi olacak. Orada da aynı şekilde elektrik hatlarının yer altına alınmasından sonra kaldırım ve asfalt atımı yapılacak. Uşak’ımızın güzide iki caddesini yıl başına kadar halkımızın hizmetine sunmuş olacağız. Kar yere düşmeden İnşallah vatandaşlarımızı güzel yollarla buluşturmak ve kış döneminde konfor sunmak istiyoruz. Ticaretin, sosyal yaşamın yoğun olduğu bölgelerimize yeni bir yüz kazandırıyoruz.” açıklamalarında bulundu.

İlgili İçerikler: MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ İÇİN RULO PAMUK VE HASTA ALTI BEZİ ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU GERİ DÖNÜŞÜM FİNLANDİYA'NIN PAİMİO ŞEHRİ İLE UŞAK'IN KESİŞİM NOKTASI OLDU HİZMET TAM NOT ALDI; YENİ TESİSLER İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI UŞAKLI YÜZLERCE GENÇ FİLİSTİN İÇİN KENETLENDİ ŞEKEREVLERİ PAZARYERİ UŞAK HALKIYLA BULUŞMAK İÇİN GÜN SAYIYOR MODAFEST İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI UŞAK İÇİN VERİLEN SÖZLER TUTULUYOR Cafer Gerikoğlu KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜNDE TURİSTLER İÇİN UŞAK GEZİ REHBERİ TÜRKÇE ALMANCA İNGİLİZCE REHBER BASTIRILMASI AL Gülşen Gerikoğlu
uşak uşak belediyesi nurullah cahan asfalt barbaros caddesi