Başkan Av. Nurullah Cahan'dan Mevlid Kandili Mesajı

18-11-2018

Uşak Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Cahan mesajında;

Mevlid Kandili’ne ulaşmanın sevincini yaşadıklarını ifade ederek, Hz. Muhammed’in (S.A.V)  dünya’ya teşrif ettiği, insanlığın dirilişine, karanlığın aydınlığa çıkışına vesile olan bugünü, en güzel şekilde değerlendirmek gerektiğini söyledi.

Başkan Cahan mesajında şunları kaydetti:

“Sevgili Peygamberimizin (S.A.V) rehberliğine ne ölçüde intiba ettiğimizi bu vesileyle yeniden gözden geçirmeliyiz. Hz. Muhammed’i (S.A.V) sevmek ve örnek almak demek, onun insanlığın huzuru ve kalıcı barışı için yaptığı çağrıyı günümüze taşıyarak, hayatımıza yansıtmak demektir.

Müslümanlar olarak sevgili Peygamberimizi ve onun mesajını her yönüyle doğru tanımalı, insanlığa doğru tanıtmalıyız. Yüce Rabbimizin rahmet kapılarını sonuna kadar açtığı bu gecede, şehrimiz, ülkemiz, İslam alemi ve tüm insanlık için de duada bulunarak tutum ve davranışlarımızı O’ nun örnek ahlakına ve tavsiyelerine göre şekillendirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm milletimizin ve İslam âleminin Mevlid Kandili'ni en içten dileklerimle kutluyor, ülkemize ve tüm insanlık âlemine esenlikler getirmesi temennisiyle, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Av. Nurullah CAHAN

Uşak Belediye Başkanı

Son Düzenlemeler: 18 Kasm, 2018
İlgili İçerikler: SANATSEVER BAŞKAN NURULLAH CAHAN ÖDÜLLENDİRİLDİ Başkan Av. Nurullah Cahan'ın Öğretmenler Günü Mesajı UŞAK BELEDİYESİ MEVLİD KANDİLİ MÜNASEBETİYLE UŞAKLILARA LOKMA İKRAM ETTİ Başkan Cahan Diyanet İşleri Eski Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez Ağırladı NURULLAH CAHAN'DAN SAYIŞTAY BAŞKANINA DAVET Ünlü YouTuber Bir Günlüğüne Uşak Belediye Başkanı Oldu Başkan Cahan'dan 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Mesajı Başkan Cahan'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı BELEDİYE BAŞKANI NURULLAH CAHAN MUHTARLARLA BULUŞTU Başkan Cahan, Gençlerin Kitapla Buluşmasına Sponsor Oldu