Başkan Av. Nurullah Cahan'dan Mevlid Kandili Mesajı

18-11-2018

Uşak Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Cahan mesajında;

Mevlid Kandili’ne ulaşmanın sevincini yaşadıklarını ifade ederek, Hz. Muhammed’in (S.A.V)  dünya’ya teşrif ettiği, insanlığın dirilişine, karanlığın aydınlığa çıkışına vesile olan bugünü, en güzel şekilde değerlendirmek gerektiğini söyledi.

Başkan Cahan mesajında şunları kaydetti:

“Sevgili Peygamberimizin (S.A.V) rehberliğine ne ölçüde intiba ettiğimizi bu vesileyle yeniden gözden geçirmeliyiz. Hz. Muhammed’i (S.A.V) sevmek ve örnek almak demek, onun insanlığın huzuru ve kalıcı barışı için yaptığı çağrıyı günümüze taşıyarak, hayatımıza yansıtmak demektir.

Müslümanlar olarak sevgili Peygamberimizi ve onun mesajını her yönüyle doğru tanımalı, insanlığa doğru tanıtmalıyız. Yüce Rabbimizin rahmet kapılarını sonuna kadar açtığı bu gecede, şehrimiz, ülkemiz, İslam alemi ve tüm insanlık için de duada bulunarak tutum ve davranışlarımızı O’ nun örnek ahlakına ve tavsiyelerine göre şekillendirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm milletimizin ve İslam âleminin Mevlid Kandili'ni en içten dileklerimle kutluyor, ülkemize ve tüm insanlık âlemine esenlikler getirmesi temennisiyle, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Av. Nurullah CAHAN

Uşak Belediye Başkanı

Son Düzenlemeler: 18 Kasm, 2018
İlgili İçerikler: MUHTARLAR BAŞKAN CAHAN'I UNUTMADI BAŞKAN CAHAN TRAFİKTE YAYA ÖNCELİĞİ ETKİNLİĞİNE KATILDI Huzurevi sakinlerinden manevi evlatları Başkan Cahan'a Teşekkür Ziyareti Esnaf Odalarından Başkan Cahan'a Özel Teşekkür BAŞKAN CAHAN GAZİLERE VERDİĞİ SÖZÜ YERİNE GETİRDİ UTAŞ UŞAKSPOR BAŞKAN CAHAN'DAN ALDIĞI MORALLE MAÇA HAZIR ADAY TANITIM TOPLANTISINDA KONUŞAN BAŞKAN CAHAN: "BİZİM MÜHRÜMÜZ ESERLERİMİZDİR ELHAMDÜLİLLAH" BAŞKAN CAHAN: "BİZ AK PARTİ NEFERİYİZ, BİZE HANGİ GÖREV VERİLİRSE YAPMAYA HAZIRIZ" UŞAK ESNAF ve SANATKÂRLAR ODALARI BAŞKANLARI'NDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ SANATSEVER BAŞKAN NURULLAH CAHAN ÖDÜLLENDİRİLDİ