Başkan Cahan, "Çıkan Sonuç Ülkemiz İçin Hayırlı Evet Oldu"

17-04-2017

Başkan Nurullah Cahan, referandum sonrası, AK Parti Uşak İl Binası önünde, partililere hitaben yaptığı konuşmada, "Biz iyi günde ve kötü günde bir arada olan büyük bir aileyiz. Uşak olarak evet oyunu beklediğimiz seviyede çıkaramadık. Yılmayacağız ve bıkmadan çalışacağız. Bugün ülke genelinde çıkan evet, Uşak ve Türkiye'deki bütün vatandaşlar için hayırlı oldu. Çıkan sonuç hayırlı evet oldu" dedi.

AK Parti Uşak İl Binası önünde, partililere, eşi Halime Cahan'la birlikte hitap eden Başkan Nurullah Cahan'ın yanına Recep Tayyip Erdoğan ve Türk bayrağı olan Safiye Taşoluk geldi. Başkan Cahan'ın kısa süreli sohbet ettiği Safiye Taşoluk, "Elimde bayrakla tek başıma yürüyüş yaptım. Belediye önüne kadar geldim. Burada sizi göründüm ve sevinçten galgıdım" sözleriyle mutlu olduğunu dile getirdi.

Safiye Taşoluk'un ardından yüzde 85 görme engelli olan ve yürüyemeyen 8 yaşındaki Nur Sena, babasıyla birlikte platforma çıktı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı görmek ve Hacca gitmek isteyen Nur Sena, "En büyük başkan bizim başkan" dedi. Cahan, "En kısa sürede isteklerini yerine getirmek için gerekeni yapacağız. İşte AK Parti'nin başarısı burada gizli. Bizler insanımızın her zaman yanındayız ve yanında olmaya devam ediyoruz" diye konuştu.

İyi Günde ve Kötü Günde Birlikte Olan Aileyiz

AK Parti İl ve ilçe teşkilatlarının bir aile olduğunu kaydeden Cahan, "Mutluluklar paylaşıldıkça artar ve üzüntüler paylaşıldıkça azalır. Aile olmak, birlikte olmak ve aidiyet duygusu bunu gerektirir. Bugün hem üzüntüyüz, hem de sevinçliyiz. Uşak'ta beklediğimiz oy oranını alamadık, fakat mutluyuz, Türkiye genelinde önemli bir değişikliği gerçekleştirdik. Sizler gecenizi gündüzünüze kattınız ve yeni Anayasayı tüm vatandaşlarımıza anlattınız. Hepinize teşekkür ediyorum. Bu sonuç ülkemiz için en hayırlı evet oldu" dedi.

Çift başlılığın biteceğini ve koalisyonların bir daha gündeme gelmeyeceğini anlatan Cahan, şöyle söyledi: "Kazanan Türkiye ve Uşak oldu. Bugün hayır diyenler yarın bu sistemin yararlarını gördükçe, evet desek daha iyi olacakmış diyecekler. Bizler de teşkilatlar olarak üzerimize düşeni yapacağız ve daha fazla çalışacağız. Bu sonuç, ülkemiz için hayırlı ve uğurlu olsun".

İlgili İçerikler: Belediye Başkanı Nurullah Cahan Engelli Öğrencilerle Buluştu Dokuzsele Deresi Açılışına Cumhurbaşkanı Erdoğan Start Verdi Başkan Cahan'dan Mevlid Kandili Mesajı Dökülen Yapraklar Kadınlar İçin Kalbe Dönüştü Uşak Belediye Başkanı Cahan'dan 10 Kasım Mesajı Uşakspor Forması Kazanan Asker Formasını Başkan Cahan'dan Aldı Barbaros Caddesi'nde Asfalt İçin Geri Sayım Başladı Başkan Cahan Cirit Kulüplerini Şampiyonaya Uğurladı Mahalle ve Köy Muhtarlarından Cahan'a iadei ziyaret Başkan Cahan Salı Pazarını Ziyaret Etti
uşak uşak belediyesi nurullah cahan referandum seçim