Başkan Cahan Dikilitaş'ta Sıkmadık El Bırakmadı

31-05-2018

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan 24 Haziran erken seçimleri kapsamında Dikilitaş’ta esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

24 Haziran erken genel seçimlerine sayılı günler kaldı. AK Parti’nin iddialı bir başlangıç yaptığı erken seçim çalışmaları kapsamında Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan bugün parti teşkilatı ile birlikte Dikilitaş Mahallesi Barbaros Caddesi üzerinde yer alan esnafları ve vatandaşları ziyaret etti.

Daha önce de benzer ziyaretler yaparak yürütülen çalışmalara ilişkin hemşerilerinin görüşlerini alan ve taleplere göre projeleri şekillendiren Başkan Nurullah Cahan, yetişkinlere karanfil, çocuklaraysa oyuncak hediye etti. Hükümete ve belediyeye yönelik talepleri alan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak’taki çalışmalara ve önümüzdeki siyasi sürece ilişkin bilgiler verdi.

Türkiye’nin geleceğine yönelik önemli bir seçim olduğunu kaydeden Başkan Nurullah Cahan, “Daha önce de sık sık bir araya geldiğimiz hemşerilerimizle bu kez genel seçimlerimiz vasıtasıyla buluştuk. 24 Haziran’da çıkacak sonucun önemini anlattık. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi vakit Türkiye vakti. Vakit devlete ve millete sahip çıkma vakti. Gördük ki halkımız da bizlerin yanında. Hemşerilerimize ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Şunu gönül rahatlığıyla, açık ve net bir şekilde ifade ediyoruz, AK Parti olarak Uşak 24 Haziran’a hazır, bizler hazırız. Yine sandıklara şehrimizin mührünü hemşerilerimizle birlikte vuracağız.” dedi.

“İLGİ OLDUKÇA YOĞUNDU, TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

AK Parti olarak sahada olduklarını ve Uşaklılarla buluştuklarını ifade eden İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar ise, Uşak halkına ilgi ve alakaları nedeniyle teşekkürlerini iletti. Seçimlerin çok büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayarak iyi bir neticeye kavuşulacağına inandığını dile getirdi.
Ziyaretlerin verimli geçtiğini paylaşan Kadın Kolları mensubu Safinaz Yaşar da, “Gezdiğimiz bütün mahallelerde çok güzel tepkiler aldık. Ziyaretlerin durumu bizleri oldukça mutlu etti. Ben durmak yok yola devam diyorum.” diye konuştu.

İlgili İçerikler: Yorulmak Bilmeyen Başkan Cahan, 24 Haziran'a Kadar Durmamaya Kararlı Başkan Nurullah Cahan'dan Bayrama Özel Ziyaret Cahan, Gençlerin Soyal Medyadan Yaptığı Çay Davetine Katıldı Başkan Cahan'dan Ramazan Bayramı Mesajı Başkan Nurullah Cahan'dan Kadir Gecesi Mesajı BAŞKAN CAHAN ŞEHİT AİLELERİYLE VE GAZİLERLE İFTARDA BULUŞTU Genel Başkan Uşak Belediyesi'nin Misafiri Oldu Başkan Nurullah Cahan'dan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı Başkan Cahan'dan Anneler Günü Mesajı UŞAK BELEDİYE BAŞKANI'NDAN İSRAİL'E KINAMA MESAJI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan vatandaş dikilitaş mahallesi esnaf 24 haziran genel seçimler