Başkan Cahan Diyanet İşleri Eski Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez Ağırladı

19-11-2018

Başkan Cahan Diyanet İşleri Eski Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez Ağırladı

Diyanet İşleri Eski Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez özel bir konferans için geldiği Uşak’ta Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ı makamında ziyaret etti.

Diyanet İşleri eski Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Kardeşlik Platform’unun organize ettiği 16 Kasım 2018 Cuma günü 20.30’ta Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan “Günümüzde Kur’an ve Sünnet Algısı” adlı konferans için Uşak’a geldi. Konferans öncesi Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a makamında ziyarette bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Cahan, Prof. Dr. Mehmet Görmez’e Uşak’ın el emeği göz nuru olan meşhur Uşak halısı ve seccadesi hediye ederek, nazik ziyareti için teşekkürlerini sundu.

İlgili İçerikler: Eşme Camili Köyünden Mehmet Gün Mehmet Ziya Kocabaş Mehmet Emin Sarıbektaş MUHTARLAR BAŞKAN CAHAN'I UNUTMADI BAŞKAN CAHAN TRAFİKTE YAYA ÖNCELİĞİ ETKİNLİĞİNE KATILDI Huzurevi sakinlerinden manevi evlatları Başkan Cahan'a Teşekkür Ziyareti Esnaf Odalarından Başkan Cahan'a Özel Teşekkür UTAŞ UŞAKSPOR BAŞKAN CAHAN'DAN ALDIĞI MORALLE MAÇA HAZIR BAŞKAN CAHAN GAZİLERE VERDİĞİ SÖZÜ YERİNE GETİRDİ Mehmet Emin Çakır
uşak uşak belediyesi nurullah cahan konferans diyanet mehmet görmez