Başkan Cahan Diyanet İşleri Eski Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez Ağırladı

19-11-2018

Başkan Cahan Diyanet İşleri Eski Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez Ağırladı

Diyanet İşleri Eski Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez özel bir konferans için geldiği Uşak’ta Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ı makamında ziyaret etti.

Diyanet İşleri eski Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Kardeşlik Platform’unun organize ettiği 16 Kasım 2018 Cuma günü 20.30’ta Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan “Günümüzde Kur’an ve Sünnet Algısı” adlı konferans için Uşak’a geldi. Konferans öncesi Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a makamında ziyarette bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Cahan, Prof. Dr. Mehmet Görmez’e Uşak’ın el emeği göz nuru olan meşhur Uşak halısı ve seccadesi hediye ederek, nazik ziyareti için teşekkürlerini sundu.

İlgili İçerikler: Mehmet Zıraman SANATSEVER BAŞKAN NURULLAH CAHAN ÖDÜLLENDİRİLDİ Mehmet Çolak Mehmet Emin Yıldırım Başkan Av. Nurullah Cahan'ın Öğretmenler Günü Mesajı Mehmet Emin Sarıkaya NURULLAH CAHAN'DAN SAYIŞTAY BAŞKANINA DAVET Mehmet Uçar Ünlü YouTuber Bir Günlüğüne Uşak Belediye Başkanı Oldu Başkan Av. Nurullah Cahan'dan Mevlid Kandili Mesajı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan konferans diyanet mehmet görmez