Başkan Cahan Dolandırıcılara Karşı Uyardı

11-01-2018

Gün geçtikçe farklı yöntemler kullanarak vatandaşların emeklerine göz diken dolandırıcılar, bu kez de Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın ismini kullanarak kurum adına para talep ediyor.

Daha önce şehit ailelerine, Halep'e ve öğrencilere yardım gibi gündemdeki çeşitli konularla teşebbüste bulunan dolandırıcılar, dönem dönem belediye ismini kullanıyordu. Belediye Başkan Yardımcıları ve personellerinden sonra şimdiyse Başkan Nurullah Cahan’ın adıyla vatandaşlardan para talep edildiği öğrenildi.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan yaptığı yazılı açıklamada böyle bir talebin söz konusu olamayacağını, Belediye tarafından tahsilat yapılacak ve yardım alınacak konularda yasalar ile sınırların çizildiğini dile getirildi. Bu tip konularda arayan kişilere itibar edilmemesi çağrısında bulundu.

Vatandaşları uyaran Başkan Nurullah Cahan, “Halkımız emeklerine göz diken, hassasiyetlerinden faydalanan dolandırıcılara karşı dikkatli olmalı. Bu kez de bizim ismimizi kullandığı bilgisini edindik. Vatandaşlarımızı dikkatli olmaları konusunda uyarıyoruz. Bizler kimseyi arayarak para talebinde kurum olarak bulunmayız.” açıklamalarında bulundu.

Gerekli işlemlerin başlatıldığını aktaran Başkan Cahan, bu tip durumlarla karşılaşılması halinde vatandaşların 155 Polis hattına ve 0276 221 4000 numaralı telefondan belediyeye anında ulaşmalarını istedi. Gerekli tedbirlerin alındığını ifade ederek halkı daha temkinli ve tedbirli olmaya çağırdı.

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
İlgili İçerikler: Uşak Belediyesi'nden dolandırıcılara karşı uyarı Genel Başkan Yardımcısı, Milletvekili ve AR-GE Başkanı Hamza Dağ Uşak'ta Başkan Cahan'ın Önderliğinde Uşak Bir İlke Daha Ev Sahipliği Yapacak Başkan Cahan, Orhan Dengiz Lisesi'nin Yeni Binasını İnceledi Başkan Cahan, Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Hizmet Binasını İnceledi İlk Servisi Başkan Cahan Kullandı, Voleybol Turnuvası Başladı ​Başkan Cahan'ın çağrısına ilk yanıt miniklerden geldi Başkan Cahan'dan 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı BAŞKAN CAHAN MİNİKLERLE SATRANÇ MASASINA OTURDU BAŞKAN CAHAN'DAN BAYRAM MÜJDESİ
uşak uşak belediyesi nurullah cahan dolandırıcılar basın açıklaması