Başkan Cahan Dolandırıcılara Karşı Uyardı

11-01-2018

Gün geçtikçe farklı yöntemler kullanarak vatandaşların emeklerine göz diken dolandırıcılar, bu kez de Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın ismini kullanarak kurum adına para talep ediyor.

Daha önce şehit ailelerine, Halep'e ve öğrencilere yardım gibi gündemdeki çeşitli konularla teşebbüste bulunan dolandırıcılar, dönem dönem belediye ismini kullanıyordu. Belediye Başkan Yardımcıları ve personellerinden sonra şimdiyse Başkan Nurullah Cahan’ın adıyla vatandaşlardan para talep edildiği öğrenildi.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan yaptığı yazılı açıklamada böyle bir talebin söz konusu olamayacağını, Belediye tarafından tahsilat yapılacak ve yardım alınacak konularda yasalar ile sınırların çizildiğini dile getirildi. Bu tip konularda arayan kişilere itibar edilmemesi çağrısında bulundu.

Vatandaşları uyaran Başkan Nurullah Cahan, “Halkımız emeklerine göz diken, hassasiyetlerinden faydalanan dolandırıcılara karşı dikkatli olmalı. Bu kez de bizim ismimizi kullandığı bilgisini edindik. Vatandaşlarımızı dikkatli olmaları konusunda uyarıyoruz. Bizler kimseyi arayarak para talebinde kurum olarak bulunmayız.” açıklamalarında bulundu.

Gerekli işlemlerin başlatıldığını aktaran Başkan Cahan, bu tip durumlarla karşılaşılması halinde vatandaşların 155 Polis hattına ve 0276 221 4000 numaralı telefondan belediyeye anında ulaşmalarını istedi. Gerekli tedbirlerin alındığını ifade ederek halkı daha temkinli ve tedbirli olmaya çağırdı.

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
İlgili İçerikler: Başkan Nurullah Cahan Özel Öğrencilerle Şenlikte Buluştu Minikler ilk fidanını başkan amcalarıyla dikti Başkan Cahan Öğrencilerle Kariyer Söyleşisinde Buluştu Başkan Cahan Uşak Defterdarlığı'na Ziyarette Bulundu Cahan Belediye Meclisini Ziyaret Eden Miniklerin Davetini Kırmadı Başkan Cahan Furkan'ın Seçim Vaadini Yerine Getirdi Genel Başkan Turhan: Uşak'ta olduğuma inanamadım, çok değişmiş TSD Genel Başkanı Boyraz: Uşak'ı tanıyamadım, 6 yılda çok değişmiş Çanakkale Klibi ile Gündemdeki Minikler Cahan'ın Misafiri Oldu Belediye Başkanı Nurullah Cahan Kilis'te
uşak uşak belediyesi nurullah cahan dolandırıcılar basın açıklaması