Başkan Cahan Dolandırıcılara Karşı Uyardı

11-01-2018

Gün geçtikçe farklı yöntemler kullanarak vatandaşların emeklerine göz diken dolandırıcılar, bu kez de Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın ismini kullanarak kurum adına para talep ediyor.

Daha önce şehit ailelerine, Halep'e ve öğrencilere yardım gibi gündemdeki çeşitli konularla teşebbüste bulunan dolandırıcılar, dönem dönem belediye ismini kullanıyordu. Belediye Başkan Yardımcıları ve personellerinden sonra şimdiyse Başkan Nurullah Cahan’ın adıyla vatandaşlardan para talep edildiği öğrenildi.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan yaptığı yazılı açıklamada böyle bir talebin söz konusu olamayacağını, Belediye tarafından tahsilat yapılacak ve yardım alınacak konularda yasalar ile sınırların çizildiğini dile getirildi. Bu tip konularda arayan kişilere itibar edilmemesi çağrısında bulundu.

Vatandaşları uyaran Başkan Nurullah Cahan, “Halkımız emeklerine göz diken, hassasiyetlerinden faydalanan dolandırıcılara karşı dikkatli olmalı. Bu kez de bizim ismimizi kullandığı bilgisini edindik. Vatandaşlarımızı dikkatli olmaları konusunda uyarıyoruz. Bizler kimseyi arayarak para talebinde kurum olarak bulunmayız.” açıklamalarında bulundu.

Gerekli işlemlerin başlatıldığını aktaran Başkan Cahan, bu tip durumlarla karşılaşılması halinde vatandaşların 155 Polis hattına ve 0276 221 4000 numaralı telefondan belediyeye anında ulaşmalarını istedi. Gerekli tedbirlerin alındığını ifade ederek halkı daha temkinli ve tedbirli olmaya çağırdı.

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
İlgili İçerikler: ADAY TANITIM TOPLANTISINDA KONUŞAN BAŞKAN CAHAN: "BİZİM MÜHRÜMÜZ ESERLERİMİZDİR ELHAMDÜLİLLAH" BAŞKAN CAHAN: "BİZ AK PARTİ NEFERİYİZ, BİZE HANGİ GÖREV VERİLİRSE YAPMAYA HAZIRIZ" UŞAK ESNAF ve SANATKÂRLAR ODALARI BAŞKANLARI'NDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ SANATSEVER BAŞKAN NURULLAH CAHAN ÖDÜLLENDİRİLDİ Başkan Av. Nurullah Cahan'ın Öğretmenler Günü Mesajı Başkan Cahan Diyanet İşleri Eski Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez Ağırladı NURULLAH CAHAN'DAN SAYIŞTAY BAŞKANINA DAVET Ünlü YouTuber Bir Günlüğüne Uşak Belediye Başkanı Oldu Başkan Av. Nurullah Cahan'dan Mevlid Kandili Mesajı Başkan Cahan'dan 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Mesajı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan dolandırıcılar basın açıklaması