Başkan Cahan DSİ 23. Şube Müdürlüğünü Ziyaret Etti

8-12-2016

Başkan Cahan DSİ 23. Şube Müdürlüğünü Ziyaret Etti

İlimizde faaliyette bulunan kurum ve kuruluşlara ziyaretleri devam eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, bu kapsamda DSİ 23. Şube Müdürlüğünü ziyaret etti.

DSİ 23. Şube Müdürü Hasan Cenk Çetin tarafından karşılanan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Müdür Çetin'den yapılan  yatırımlar hakkında bilgi aldı. Gerçekleşen ziyarette ortak bir proje olan Dokuzsele Deresi Islah Projesinin son durumu da masaya yatırıldı.

Koordineli Bir Şekilde Çalışmalarımız Sürecek

Kurumlar arası işbirliğinin önemine değinen Başkan Cahan, “İlimizin marka ve yaşanabilir bir şehir olması hedefiyle bütün gücümüzle çalışıyoruz. Gerek Uşak Belediyesi, gerek diğer kurumlarımız taşın altına ellerini koyuyorlar. Bu açıdan Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğümüzün de çalışmalarda büyük katkısı var. Özellikle Dokuzsele Deresi Islah  Projemizde, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ve Uşak Belediyesi personelimiz özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. İki kurumun koordinasyonunun artarak devam etmesini diliyor, Uşak Belediyesi olarak her türlü hizmette yanlarında olacağımızı belirtmek istiyorum” dedi.

Projemiz Nisan Ayı İtibari İle Bitecek

DSİ 23. Şube Müdürü Hasan Cenk Çetin ise, “Uşak Belediyesi ile Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğümüz, ortak bir proje ile Dokuzsele Deresi Islah projesinde beraber çalışıyor. İşimiz yıl sonu itibari ile büyük ölçüde tamamlandı. Nisan ayına kadar bütün eksiklerimizi tamamlayıp projemizi bitirmeyi planlıyoruz. İlerleyen zamanlarda Uşak Belediyesi ile ortak bir proje de tekrar çalışmak istiyoruz. Ben nazik ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanımız Nurullah Cahan’a teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

İlgili İçerikler: AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA Saadettin Ayyıldız Şahabettin Erdem BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE Alaettin Türk Omurca Köyünden, Nurettin Keskin Hüsamettin Deniz Hüsamettin Narcıkara
uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret dokuzsele deresi DSİ yeni uşak