​Başkan Cahan Esnaf Odaları Temsilcileri ile Buluştu

30-01-2015

Başkan Cahan Esnaf Odaları Temsilcileri ile Buluştu

Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentte esnafların haklarını koruyan esnaf odaları temsilcileri ile yemekte bir araya geldi. Atlı Spor ve Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlenen yemeğe Başkan Cahan’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Hakan Uludağ ve Erol Korkmaz, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sadettin Öztürk, farklı meslek gruplarının odalarının temsilcileri ve aileleri katıldı. Esnafların beklentilerinin ve kente bakış açısının irdelendiği toplantıda ortak aklın devam etmesi yönünde karar çıktı.

Herkesi dinliyoruz

Kentte her kesmin düşüncesini önemsediklerini ifade eden Başkan Nurullah Cahan, bu nedenle toplantılara devam ettiklerini belirtti. “Şehirde katılımın çok olduğu bir yönetim tarzını benimsiyoruz” diyen Cahan, bu nedenle STK’lar, kurum ve kuruluşlar, muhtarlar ve vatandaşlar ile sürekli irtibat halinde olduklarını aktardı. Cahan, ”Vatandaşlarımızın ve ilimizde bulunan tüm dinamiklerin arasında olmak bizler için önemlidir. Çünkü kentimizin sorunlarını ve yapılması gerekenleri en iyi kent içinde yaşayanlardan öğrenebiliriz. Bu nedenle ev ziyaretleri ve toplantılar ile ilimizdeki herkesi dinlemeye gayret ediyoruz. Bu toplantılar Uşak’ın kazanmasına vesile olacaktır” ifadesini kullandı.

Yapılan ziyaret ve toplantıların vatandaşlardan olumlu tepki aldığına işaret eden Cahan, yöneticilerin halkın içinde yer almasının artık hayal olmaktan çıktığına dikkat çekti.

Projelerimize yön veriyoruz

Toplantıların yeni projelerin ortaya çıkarılmasında da önemli bir rol oynadığını anlatan Cahan şunları kaydetti: “Seçim döneminde verdiğimiz vaatleri yerine getirmek için durmaksızın çalışıyoruz. Hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Bunun yanı sıra yaptığımız ve yapacağımız toplantılarda edindiğimiz intiba neticesinde yeni projelerimizi ve rotamızı belirliyoruz. Bu sayede kısa sürede beklenilen hedeflere ve kentimizin isteklerine ulaşacağız”

Toplantıları yararlı buluyoruz

Esnaf odalarının ve temsilcilerinin kentin yöneticileri ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sadettin Öztürk, bundan sonra da toplantıların devam edeceğini belirtti. Esnafların kent ile ilgili gözlemlerinin de en iyi şekilde aktarıldığını söyleyen Öztürk, “Kentimizde esnaf odaları ve temsilcilerinin Uşak hakkında fikirlerinin alınması memnuniyet vericidir. İlimizin gelişiminde bizlerin bakış açılarının değerlendirilmesini önemli buluyoruz. Esnaflar kente bakış açıları ile objektif bir katkı sağlayarak gelişimde aracı olabilirler” dedi.

İlgili İçerikler: TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU KIZ MESLEK LİSESİ'NİN EMEKTAR ÖĞRETMENLERİ YILLAR SONRA AYNI BİNADA BULUŞTU AĞAÇLAR BU KEZ ŞEHİT ÖĞRETMENLER ANISINA TOPRAKLA BULUŞTU UŞAKLI KADINLAR UKAMER ATÖLYELERİNDE BULUŞTU UŞAK BELEDİYESİ, 11 BİN FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURUYOR SÖZÜ VERİLEN TİCARET MERKEZİ UŞAKLILARLA BULUŞTU TÜRKİYE'NİN YERLİ OTOMOBİLİ TOGG UŞAK HALKIYLA BULUŞTU ŞEHİR TİYATROSU GÖKYÜZÜNDE BİR NOKTA'YI SEYİRCİYLE BULUŞTURDU BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÇARŞAMBA PAZARI ESNAFI'NA ZİYARET Esnaf Moda Fest'ten Memnun Kaldı
esnaf odaları toplantı buluşma