Başkan Cahan Furkan'ın Seçim Vaadini Yerine Getirdi

6-04-2018

Sınıf başkanı olmak için Başkan Nurullah Cahan’ı okula getireceğini vaat eden öğrencinin sözü yerine getirildi. Cahan, Eşe Halil Erdoğdu İlkokulu’na giderek öğrencilerle buluştu.

Eşe Halil Erdoğdu İlkokulunda eğitim gören bir öğrenci sınıf başkanlığı seçimlerini kazanması halinde Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ı okula getireceğini vaat etti. Seçimlerde hedeflediği başarıyı yakalayarak başkan seçilen Eşe Halil Erdoğdu İlkokulu 3-B şubesi öğrencisi Ali Furkan Demir, Nurullah Cahan’ı arayarak davet etti. Minik Furkan’ın vaadini duyan Cahan, öğrencinin verdiği sözü yerine getirdi.

Seçimlerde verdiği bu iddialı sözle siyasette gelecek vaat eden Sınıf Başkanı Ali Furkan Demir, “Sevgili arkadaşlarım eğer beni seçerseniz size Belediye Başkanımız Nurullah Cahan’ı getireceğim, demiştim. Ve daha sonra arayarak davet ettim. O da tamam gelelim dedi. Ona teşekkür ederim.” diye konuştu. Demir, ziyaret nedeniyle mutlu olduklarını ifade etti.

Öğrencimizin sözünü yerine getirdik

Ziyarette açıklamada bulunan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ise, “Bir tane gencimiz, sınıf başkanlığı seçiminde ‘ben belediye başkanımızı sınıfımıza ve okulumuza getireceğim’ diye söz vermiş.  Ve bu kardeşimiz bizi davet etmişti. Biz de o yavrumuzun sözünü yerine getirmek adına okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle, öğretmenlerimizle ve okul idaremizle hasbihal ettik. Uşak eğitim anlamında her geçen gün ilerleyen bir noktada. Bizler de eğitim camiamızın her zaman yanındayız. Ben gençlerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum.” dedi.

Sağlıklı yaşamın sağlıklı beslenmeyle olacağını vurgulayan Cahan öğrencilere muz ikramında bulundu. Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Okullarımızı ve öğrencilerimizi ziyaret ederek zararlı yiyecek ve içeceklerden ziyade sağlıklı beslenmeyi öğütlüyoruz.  Onlar bizim geleceğimiz. Sağlıklı bir nesil güzel yarınlar demektir. Bu gün de bu kapsamda muz dağıttık.” açıklamasında bulundu.

Öğrencilere hediye dağıtan Cahan miniklerle yakından ilgilendi ve taleplerini dinledi.

İlgili İçerikler: Başkan Nurullah Cahan Özel Öğrencilerle Şenlikte Buluştu Minikler ilk fidanını başkan amcalarıyla dikti Başkan Cahan Öğrencilerle Kariyer Söyleşisinde Buluştu Başkan Cahan Uşak Defterdarlığı'na Ziyarette Bulundu Cahan Belediye Meclisini Ziyaret Eden Miniklerin Davetini Kırmadı Genel Başkan Turhan: Uşak'ta olduğuma inanamadım, çok değişmiş TSD Genel Başkanı Boyraz: Uşak'ı tanıyamadım, 6 yılda çok değişmiş Çanakkale Klibi ile Gündemdeki Minikler Cahan'ın Misafiri Oldu Belediye Başkanı Nurullah Cahan Kilis'te Başkan Cahan'dan down sendromlu çocuklara istihdam müjdesi
uşak uşak belediyesi nurullah cahan seçim vaadi furkan eşe halil erdoğdu