BAŞKAN CAHAN GAZİLERE VERDİĞİ SÖZÜ YERİNE GETİRDİ

8-02-2019

BAŞKAN CAHAN GAZİLERİ YENİ YERİNE KAVUŞTURDU

Uşak Belediyesi’nin Türkiye Muharip Gaziler Derneği Uşak Şubesi için inşa ettiği yeni binanın açılışı Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Gazilerini ve şehitlerini hiçbir zaman unutmayan ve unutturmayan Başkan Cahan, Kıbrıs Gazileri’ne verdiği sözü tutarak onları yeni binalarına kavuşturdu.

Eski yeri Belediye İş Hanı olan Türkiye Muharip Gaziler Derneği’nin Uşak Şubesi, Uşak Belediyesi tarafından Fevzi Çakmak Mahallesi’nde inşa edilen yeni merkezine taşındı. Derneğin ilk misafiri Uşak Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan oldu.Yeşillikler içinde hak ettikleri yeni dernek merkezine kavuşan gaziler mutluluğunu dile getirdi.

Ankara İzmir Yolu üzerinde, civarı park ve bahçelerle çevrili yeni bina Gazilerin rahat kullanımı için Başkan Cahan yeni binanın yapım aşamasındaki her detayı yakından takip etti. Başkan Cahan, Türk Milleti’nin medarı iftiharı olan Gazilere yeni ve ferah bir mekân kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Uşak Şube Başkanı Soyöz: “Başkan Cahan’a Saygımız Hiç Bitmez”

Ziyarette konuşan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Uşak Şube Başkanı İsmail Soyöz, Başkan Cahan’a her zaman minnet ve şükran borçlarının devam edeceğini belirtti. Türkiye’de 67 tane Gazilik Şubesi, 54 tane temsilcilik bulunduğunu kaydeden Kıbrıs Gazisi Soyöz, yapılan yeni bina ile kalite olarak Uşak’ın Türkiye’de ilk 10’a girdiğini dile getirdi. Türkiye’de takdir toplayan bir hizmet olduğunu paylaşan Soyöz, Başkan Cahan’a ve ekibine teşekkür ederek, şükranlarını sundu.

Kıbrıs Gazisi Vural: “Eski Binamız Çok Kötüydü, Başkanımızdan Allah Razı Olsun”

Kıbrıs Gazisi Mehmet Dalkıran ve Recep Vural ise, Belediye İş Hanı’ndaki binanın kullanımda oldukça elverişsiz olduğunu, 3. katta olması nedeniyle yaşa bağlı olarak sorunlar yaşadıklarını aktardı. Başkan Cahan sayesinde yeni binalarına kavuşmaktan dolayı çok memnun olduklarını aktardı. Yeni binanın ve çevresinin oldukça ferah olduğunu dile getirerek Başkan Cahan’a kendilerine böyle güzel ve kullanışlı bir yeri tahsis ettikleri için teşekkürlerini sundular.

Başkan Cahan: “Gaziler Bizim Baş Tacımız, Onlar Her Şeyin En Güzelini Layık”

Gazilerin baş tacı ve Uşak’ın emaneti olduğunu dile getiren Başkan Cahan, “Gaziler bizim kıymetlimiz. Bizler onların bir dediğini iki etmedik. Onları böyle güzel bir mekâna kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şehrimizin en güzel yerlerinden biri olan, civarında park ve bahçesi bulunan bu yeri onlara tahsis etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vatan, bu millet, bu devlet için canlarını ortaya koydular ve bizde elimizden geldiği kadar onlara yakışır güzel bir mekânı hizmetlerine sunduk” diyerek gazilerin yeni binasının hayırlı olmasını temenni etti.

Gaziler Başkan Cahan’a kendilerine tahsis ettikleri yeni mekân için teşekkür plaketi takdim ettiler.

İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE BAŞKAN ÇAKIN'DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI BAŞKAN ÇAKIN'DAN ZÜMRA'YA MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN CUMHURİYETİN 100. YILINDA 29 EKİM MESAJI BAŞKAN ÇAKIN DEV PROJEDE KASIM AYINI İŞARET ETTİ SÖZÜ VERİLEN TİCARET MERKEZİ UŞAKLILARLA BULUŞTU Başkan Çakın 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 1 Eylül Uşak'ın Kurtuluşu Münasebetiyle Mesaj Yayınladı BAŞKAN ÇAKIN'DAN 15 TEMMUZ MESAJI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan gaziler