Başkan Cahan Halkla İç İçe

2053
1-03-2017

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, gerçekleştirdiği ziyaretlerle halkın içinde olmaya ve istekleri yerinde dinlemeye devam ediyor. Cahan, “Yaptığımız tüm çalışların ortak alın ürünü olmasına özen gösteriyoruz. En doğru ve güzel hizmet için her kesimden vatandaşımızın isteklerini dinliyoruz, çözüm yollarını beraber buluyoruz” dedi.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan vatandaşlarla iç içe olarak onların görüş ve önerilerini dinlemeye devam ediyor. Sorunları ve istekleri yerinde dinlemeyi tercih eden Belediye Başkanı Cahan bugün Mende Pazarı esnafları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Cahan, yaklaşan referandum öncesi Uşak’lılar ile istişarelerde bulundu, esnafın sorunlarını yerinde dinleyerek çözüm önerileri konusunda yapılması gerekenlerin talimatını verdi.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ziyaret sonrası yaptığı açıklamada “Her zaman olduğu gibi her fırsatı değerlendirip vatandaşlarımızla bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Bugün Mende Pazarı esnafımızla ve vatandaşlarımız ile bir araya gelerek onlarla hasbihal ettik. Genel olarak hemşerilerimizi dinleyen,  isteklerini dikkate alan bir yönetim anlayışı içerisindeyiz. Göreve geldiğimiz günden beridir ortak aklın inşası için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ‘’ifadesini kullandı.

Ziyaretlerde 16 Nisan’da yapılacak Referandum seçimleri konusunda vatandaşlarla istişarelerde bulunduklarını ifade eden Başkan Nurullah Cahan, “16 Nisan’da yapılacak olan Referandum seçimlerini vatandaşlarımızla değerlendirdik. Vatandaşlarımızın umutlu yarınlar ve refah bir Türkiye için “Evet” e olan inancının tam olduğunu gördük.  Buda bizleri bir hayli mutlu etti.  İstikrar ve istikbalimiz için gece gündüz bizlerde çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM'DAN MEMURLARA MÜJDE BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA Merkez Eskigüney Köyü'nden Hatice Değirmenci ŞEHİRİÇİ OTOBÜSLERDE KARTLI SİSTEM KURULUMU BAŞLADI
uşak belediyesi. nurullah cahan esnaf ziyareti halkla iç içe