Başkan Cahan Hoş Geldin Bebek Projesi'nde Ailelerle Buluştu

7-05-2018

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan yeni doğan bebeklerin ailelerini ziyaret ederek mutluluklarına ortak oldu. Başkan Cahan ailelerin taleplerini dinleyerek notlar aldırttı.

"Hoş Geldin Bebek Projesi" kapsamında kentte devam eden ve bu güne kadar binlerce aileyi gülümseten ziyaretler hız kesmiyor. Yeni doğan bebekleri evinde ziyaret eden ve ailelere bebek bakım seti hediye eden Uşak Belediyesi, ayrıca talepleri alıyor ve gereksinimleri tespit ediyor.

Hastanelerden alınan doğum bilgileri ve davetler doğrultusunda randevu alınarak gerçekleştirilen ziyaretleriyse zaman zaman Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan bizzat gerçekleştiriyor. Ziyaret edilen ailelere içerisinde çeşitli bebek malzemelerinin bulunduğu bakım seti hediye ediliyor ve ailenin sosyal ve ekonomik sorunları konusunda bilgiler alınıyor. Bu kapsamda ailelerin mutluluğuna eşi Halime Cahan ile birlikte ortak olan ve yeni doğmuş üç bebeğin ailesine daha hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kurulan gönül köprülerine işaret etti.

Güzel bir birliktelik sağlandığına işaret eden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “İstiyoruz ki hemşerilerimizle birlikte olalım. Doğumdan cenazeye kadar her yerde onların neşesini, hüznünü paylaşalım. Çok şükür hemşerilerimizle gönül köprülerimiz sağlam. Rabbim yavrularımıza hayırlı ömürler versin, sağlık ve sıhhatli büyüsünler İnşallah. Eşimle birlikte burada ailelerimizin mutluluğunu paylaştık.” dedi.

Başkan Cahan Sosyal Medya Davetine İcabet Etti

Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a sosyal medyadan davette bulunduklarını ve yapılan ziyaret nedeniyle memnun olduklarını ifade eden Tufan Köse teşekkürlerini iletti.

Ailelerden Sultan Tektaş da, “Belediye Başkanımız hoş geldi sefa getirdi. Bebeklerimiz için kendilerinden yardım istedim. Geldiği için mutlu olduk.” diye konuştu.

İlgili İçerikler: Genel Başkan Yardımcısı, Milletvekili ve AR-GE Başkanı Hamza Dağ Uşak'ta Başkan Cahan'ın Önderliğinde Uşak Bir İlke Daha Ev Sahipliği Yapacak Başkan Cahan, Orhan Dengiz Lisesi'nin Yeni Binasını İnceledi Başkan Cahan, Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Hizmet Binasını İnceledi İlk Servisi Başkan Cahan Kullandı, Voleybol Turnuvası Başladı ​Başkan Cahan'ın çağrısına ilk yanıt miniklerden geldi Başkan Cahan'dan 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı BAŞKAN CAHAN MİNİKLERLE SATRANÇ MASASINA OTURDU BAŞKAN CAHAN'DAN BAYRAM MÜJDESİ UŞAK BELEDİYESİ BAŞKANI NURULLAH CAHAN'DAN BAYRAM TEBRİĞİ
uşak uşak belediyesi nurullah cahan aile hoş geldin bebek ev ziyareti