Başkan Cahan Huzurevi'ni Ziyaret Etti

9-02-2018

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak’ta huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti. Cahan, “Arzunuz neyse siz söyleyin biz yerine getirelim. Sizler bizim kıymetlimizsiniz.” dedi.

Yaşlılara yönelik hassasiyetini her fırsatta gösteren Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Yaşlı bireylerle birlikte çay içen ve sohbet eden Başkan Cahan, eşi Halime Cahan ile gül takdiminde bulundu.

Talepleri dinleyen Cahan, “Sizler toplumumuzun temel yapı taşısınız. Bu günler sizlerin çabalarıyla inşa edildi. Ve bizlerden istediğiniz her ne varsa yerine getirilmesini sağlayacağız.” diye konuştu.

Huzurevi yetkililerinden gereksinimlerle ve huzurevi sakinleriyle ilgili bilgi alan Başkan Nurullah Cahan, “Belediye olarak üzerimize düşen her alanda yaşlılarımızın gerek sosyal hayatı ve gerekse konaklamaları ile ilgili her konularda biz varız. Toplumumuzun her kesimini kucaklayan sosyal devlet anlayışını yerel yönetimlerde de en iyi şekilde icra etme gayreti içerisindeyiz. Değerli büyüklerimizin birer evladı olarak onların her ihtiyacında yanındayız, onlara hassasiyetle yaklaşıyoruz.” açıklamalarında bulundu.

İlgili İçerikler: ADAY TANITIM TOPLANTISINDA KONUŞAN BAŞKAN CAHAN: "BİZİM MÜHRÜMÜZ ESERLERİMİZDİR ELHAMDÜLİLLAH" BAŞKAN CAHAN: "BİZ AK PARTİ NEFERİYİZ, BİZE HANGİ GÖREV VERİLİRSE YAPMAYA HAZIRIZ" Sahabettin Demir UŞAK ESNAF ve SANATKÂRLAR ODALARI BAŞKANLARI'NDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ Nurettin Mıdık SANATSEVER BAŞKAN NURULLAH CAHAN ÖDÜLLENDİRİLDİ Şerafettin Sarı Nurettin Dede Hüsamettin Akbay Celalettin Kulalı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret Gül destek yaşlı huzurevi vefa