Başkan Cahan Huzurevi'ni Ziyaret Etti

9-02-2018

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak’ta huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti. Cahan, “Arzunuz neyse siz söyleyin biz yerine getirelim. Sizler bizim kıymetlimizsiniz.” dedi.

Yaşlılara yönelik hassasiyetini her fırsatta gösteren Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Yaşlı bireylerle birlikte çay içen ve sohbet eden Başkan Cahan, eşi Halime Cahan ile gül takdiminde bulundu.

Talepleri dinleyen Cahan, “Sizler toplumumuzun temel yapı taşısınız. Bu günler sizlerin çabalarıyla inşa edildi. Ve bizlerden istediğiniz her ne varsa yerine getirilmesini sağlayacağız.” diye konuştu.

Huzurevi yetkililerinden gereksinimlerle ve huzurevi sakinleriyle ilgili bilgi alan Başkan Nurullah Cahan, “Belediye olarak üzerimize düşen her alanda yaşlılarımızın gerek sosyal hayatı ve gerekse konaklamaları ile ilgili her konularda biz varız. Toplumumuzun her kesimini kucaklayan sosyal devlet anlayışını yerel yönetimlerde de en iyi şekilde icra etme gayreti içerisindeyiz. Değerli büyüklerimizin birer evladı olarak onların her ihtiyacında yanındayız, onlara hassasiyetle yaklaşıyoruz.” açıklamalarında bulundu.

İlgili İçerikler: Başkan Cahan'dan Yeni Bir Müjde Başkan Cahan, Uşak'taki 18. Bölge UMKE Eğitiminin Konuğu Oldu Kent Park'ın Can Suyu TBMM Başkanvekili Şentop'tan BELEDİYE BAŞKANI NURULLAH CAHAN'DAN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI Genel Başkan Yardımcısı, Milletvekili ve AR-GE Başkanı Hamza Dağ Uşak'ta Başkan Cahan'ın Önderliğinde Uşak Bir İlke Daha Ev Sahipliği Yapacak Başkan Cahan, Orhan Dengiz Lisesi'nin Yeni Binasını İnceledi Başkan Cahan, Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Hizmet Binasını İnceledi İlk Servisi Başkan Cahan Kullandı, Voleybol Turnuvası Başladı ​Başkan Cahan'ın çağrısına ilk yanıt miniklerden geldi
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret Gül destek yaşlı huzurevi vefa