Başkan Cahan Huzurevi'ni Ziyaret Etti

9-02-2018

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak’ta huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti. Cahan, “Arzunuz neyse siz söyleyin biz yerine getirelim. Sizler bizim kıymetlimizsiniz.” dedi.

Yaşlılara yönelik hassasiyetini her fırsatta gösteren Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Yaşlı bireylerle birlikte çay içen ve sohbet eden Başkan Cahan, eşi Halime Cahan ile gül takdiminde bulundu.

Talepleri dinleyen Cahan, “Sizler toplumumuzun temel yapı taşısınız. Bu günler sizlerin çabalarıyla inşa edildi. Ve bizlerden istediğiniz her ne varsa yerine getirilmesini sağlayacağız.” diye konuştu.

Huzurevi yetkililerinden gereksinimlerle ve huzurevi sakinleriyle ilgili bilgi alan Başkan Nurullah Cahan, “Belediye olarak üzerimize düşen her alanda yaşlılarımızın gerek sosyal hayatı ve gerekse konaklamaları ile ilgili her konularda biz varız. Toplumumuzun her kesimini kucaklayan sosyal devlet anlayışını yerel yönetimlerde de en iyi şekilde icra etme gayreti içerisindeyiz. Değerli büyüklerimizin birer evladı olarak onların her ihtiyacında yanındayız, onlara hassasiyetle yaklaşıyoruz.” açıklamalarında bulundu.

İlgili İçerikler: Necamettin Tosun Başkan Cahan Malatyalılara Teşekkür Ziyareti Gerçekleştirdi BAŞKAN CAHAN ESNAF ZİYARETLERİNİ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR Başkan Cahan'dan Dikilitaş'a Teşekkür Ziyareti Başkan Cahan'dan Pazar Esnafına Ziyaret Başkan Cahan, "15 Temmuz Türkiye imzasını taşıyan bir destandır" Başkan Cahan, Çölyak ve PKU Hastalarının Misafiri Oldu Şerefettin Çoşkun Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yeni Yönetiminden Başkan Cahan'a Ziyaret AK Kadrolar Mesaisine Giden İşçilere Simit İkram Etti
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret Gül destek yaşlı huzurevi vefa