Başkan Cahan Huzurevi'ni Ziyaret Etti

9-02-2018

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak’ta huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti. Cahan, “Arzunuz neyse siz söyleyin biz yerine getirelim. Sizler bizim kıymetlimizsiniz.” dedi.

Yaşlılara yönelik hassasiyetini her fırsatta gösteren Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Yaşlı bireylerle birlikte çay içen ve sohbet eden Başkan Cahan, eşi Halime Cahan ile gül takdiminde bulundu.

Talepleri dinleyen Cahan, “Sizler toplumumuzun temel yapı taşısınız. Bu günler sizlerin çabalarıyla inşa edildi. Ve bizlerden istediğiniz her ne varsa yerine getirilmesini sağlayacağız.” diye konuştu.

Huzurevi yetkililerinden gereksinimlerle ve huzurevi sakinleriyle ilgili bilgi alan Başkan Nurullah Cahan, “Belediye olarak üzerimize düşen her alanda yaşlılarımızın gerek sosyal hayatı ve gerekse konaklamaları ile ilgili her konularda biz varız. Toplumumuzun her kesimini kucaklayan sosyal devlet anlayışını yerel yönetimlerde de en iyi şekilde icra etme gayreti içerisindeyiz. Değerli büyüklerimizin birer evladı olarak onların her ihtiyacında yanındayız, onlara hassasiyetle yaklaşıyoruz.” açıklamalarında bulundu.

İlgili İçerikler: Başkan Nurullah Cahan'dan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı Başkan Cahan'dan Anneler Günü Mesajı Uşak'ta Engelli Bireyler Temsili Askerlik için yemin etti UŞAK BELEDİYE BAŞKANI'NDAN İSRAİL'E KINAMA MESAJI Ciritçilerden Başkan Nurullah Cahan'a Özel Teşekkür Başkan Cahan Hoş Geldin Bebek Projesi'nde Ailelerle Buluştu Şampiyonlar Başkan Cahan'ın Misafiri Oldu Başkan Cahan, Üniversitelileri Avrupa'nın En Büyük Havalimanı'na Uğurladı Gelenek Bozulmadı: 23 Nisan Okulundan Hayvan Barınağına Ziyaret Başkan Cahan Minik Bilim İnsanlarını Yalnız Bırakmadı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret Gül destek yaşlı huzurevi vefa