Başkan Cahan, "İki Yılda Birlikte Güzel İşler Yaptık"

16-03-2016

Belediye Başkan Yardımcısı Kırdinli Görevinden Ayrıldı

Başkan Cahan, “İki Yılda Birlikte Güzel İşler Yaptık”

Belediye Başkan Yardımcılığı görevini 2 yıldır başarıyla sürdüren Ergün Kırdinli yoğun işleri nedeniyle görevinden ayrıldı. Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Kırdinli’ye hizmetlerinden dolayı plaket takdim ederken, “Geldiğimiz siyasi anlayış gereği tim arkadaşlarımız en iyi şekilde çalışarak şehrimize hizmet etmektedir. Bundan sonra Ergün Kırdinli kardeşimizle kentimizin menfaatleri doğrultusunda belediye meclisimizde çalışmalarımız sürecek” dedi.

Uşak Belediye Başkan Yardımcılığı görevini 2 yıldan bu yana sürdüren Ergün Kırdinli işlerinin yoğunluğu nedeniyle başkan yardımcılığı görevini bıraktı. AK Parti Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili sıfatıyla çalışmalara devam edecek olan Kırdinli, Başkan Nurullah Cahan’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında Kırdinli’ye çalışmalarından dolayı Başkan Nurullah Cahan plaket takdim etti.

Başarılı projelere imza attık

Burada bir açıklama yapan Başkan Cahan, “Ergün Kırdinli kardeşimiz her zaman çalışmalarıyla takdir ettiğimiz bir kişidir” dedi. Kendisinin görevde olduğu süre zarfından başarıyla kent projelerine yön verdiğini aktaran Cahan, “30 Mart 2014 seçimlerinde gönül birliği yaptığımız Ergün Kırdinli arkadaşımız,  seçimi kazanmamızın akabinde marka bir Uşak için verdiğimiz görevi layıkıyla yerine getirmiştir. Kentimizin sorunları için gece ve gündüz demeden uğraş veren arkadaşımız maalesef kendi işleri nedeniyle görevini bırakmıştır. Bizler bundan sonra kentimiz için aldığımız kararlarda belediye meclisinde kendisiyle birlikte olacağız. Beraber yola çıktığımız ve ilke olarak kendimize örnek aldığımız siyasi geleneğin gereği Uşak için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Partim için çalışmaya devam edeceğim

Kentin yaşanabilir bir hale gelmesi adına üzerine düşen ne varsa yaptığını dile getiren Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Ergün Kırdinli, “Belediye Başkanımız Sayın Nurullah Cahan ile yola çıktığımızda kente dair büyük hedefleri ortaya koymuştuk. Bu hedeflerin gerçekleşmesi adına 2 yıldan bu yana gece gündüz demeden çalıştık. Projelerde her zaman uyum içinde olduk ve güzel işler başardık.  Fakat işlerimin yoğunluğu nedeniyle görevimden ayrılmak zorunda kaldım. Bundan sonra kent menfaatleri doğrultusunda partimle birlikte belediye meclisimizde çalışmaya devam edeceğim” dedi.

İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE YEŞİL KARAAĞAÇ GÖLETİ SOSYAL TESİSLERİ DOĞASEVERLERİN BULUŞMA NOKTASI OLACAK BAŞKAN ÇAKIN'DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI BAŞKAN ÇAKIN'DAN ZÜMRA'YA MÜJDE 2018-2020 Yılına Ait Ödeme Emri Listesi - Uşak Belediyesi Hukuk İşleri Müdürlüğü'nde Bildirilmi HİZMET TAM NOT ALDI; YENİ TESİSLER İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI KAYAAĞIL TERMAL TESİSLERİ KISA SÜREDE GÖZ BEBEĞİ OLDU BAŞKAN ÇAKIN'DAN CUMHURİYETİN 100. YILINDA 29 EKİM MESAJI
uşak belediyesi nurullah cahan ergün kırdinli başkan istifa plaket