​Başkan Cahan Kurban Pazarlarını İnceledi

22-09-2015

Başkan Cahan Kurban Pazarlarını İnceledi

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kurban satışı yapılan pazar yerlerini ziyaret ederek vatandaşların dertlerini dinledi. Cahan, “Maneviyatı dolu olan Kurban Bayramı öncesinde hemşehrilerimizle bir arada bulunarak bayramın maneviyatını şimdiden yaşamak istedik” şeklinde konuştu.

Kurban Bayramı’nın yaklaşması nedeniyle kentte kurulan kurban pazarlarına vatandaşlar yoğun rağbet ediyor. Pazar yerlerinin daha modern ve ihtiyaçları karşılayacak nitelikte olması içinse Belediyecilik anlamında tüm tedbirler alındı. Pazar yerlerinde Zabıta’dan Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne, İtfaiye’den Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne kadar birçok Belediye birimi çalışmalarına devam ederken bayram boyunca da çalışmalar sürecek.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşaklı vatandaşlar ile fikir alışverişinde bulunmak ve Belediye hizmetlerini yerinde görmek için hayvan satış noktalarını inceledi. Başkan Cahan’a Belediye yönetimi ve Belediye bünyesinde yer alan daire müdürleri de eşlik etti.

Hemşehirlerimizin arasındayız

“Uşaklı hemşehrilerimizin arasında yer almaktan her zaman mutlu oluyoruz” diye konuşan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Kurban Bayramı öncesinde ilimizde bayramın manevi havasını tam anlamıyla hissetmekteyiz. Bizler de bayramın ruhuna uygun olarak hemşehrilerimiz ile iç içe olmak için kurban satış noktalarında bulunduk. Burada vatandaşlarımızın beklentilerini dinleme imkanına sahip olduk. Daha önce de ifade ettiğimiz gibi Belediyemiz her daim Uşaklılar ile birlikte olarak halktan uzakta olan yönetim algısını silecek ve kenti hep birlikte yönetecek” ifadesini kullandı.

Tüm tedbirleri aldık

Uşak’ta kurban satış noktalarının Belediye olarak denetimini tam manasıyla yerine getirdiklerini ileten Cahan, “İlimizde kurban satış noktalarının hemşehrilerimize yakışan şekilde olması için tüm tedbirlerimizi almıştık. İlgili tüm birimlerimiz olası bir aksiliğe karşın 24 saat usulüyle çalışmalarına devam etmektedir. Bayram boyunca da bu şekilde çalışacağız. Bu vesileyle Kurban Bayramı’nın ilimize ve tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” diyerek sözlerine son verdi.

İlgili İçerikler: Rabia Kurban BAŞKAN ÇAKIN'DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI 2023 YILI KURBAN KESİM NOKTALARI BELLİ OLDU BAŞKAN ÇAKIN MUHTARLARLA BİRLİKTE ÇALIŞMALARI İNCELEDİ Başkan Çakın çalışmaları bu kez basın mensuplarıyla inceledi 2022 YILI KURBAN SATIŞ NOKTALARI BELLİ OLDU Belediye Başkanımız Mehmet Çakın'dan Kurban Bayramı Mesajı 2021 Yılı Kurban Kesim Noktaları ile Uyulması Gereken Kurallara İlişkin Önemli Duyuru Meryem Kurban Kurban Kesim Noktaları ve Uyulması Gereken Kurallara İlişkin Duyuru
uşak nurullah cahan marka şehir inceleme belediye kurban pazarı kurban bayramı