Başkan Cahan Malatyalılara Teşekkür Ziyareti Gerçekleştirdi

7-08-2018

Alışılmışlıkları bir kenara bırakarak Uşak için pek çok tabuyu yıkan ve hayalleri gerçekleştiren Başkan Nurullah Cahan, seçim sonrası ziyaretlerine Malatyalılar Kıraathanesi ile devam etti. Cahan, Malatyalılardan yoğun ilgi gördü.

Uşak’ta 24 Haziran seçim süreci sonrası teşekkür ziyaretleri gerçekleştiren ve halkla buluşan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın son adresi Kemalöz Mahallesi’nde bulunan Malatyalılar Kıraathanesi oldu. 24 Haziran öncesi çay sohbetinde buluştuğu Malatyalılara bu kez teşekkür için giden Başkan Cahan, hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hem de milletvekillerine verdikleri güçlü destekleri nedeniyle teşekkürlerini iletti. Kentteki hizmetleri, önemli yatırımları anlatan ve vatandaşların sorularını yanıtlayan Cahan, talepleri dinledi, notlar aldı.

24 Haziran’da Uşak’ın desteğinin tam olduğunu ve güçlü bir birliktelik sağlandığını vurgulayan Başkan Cahan, “Teşekkür mahiyetinde sivil toplum kuruluşlarımıza ve hemşehrilerimize ziyaretler yapmaya devam ediyoruz. Bugün de Malatyalı kardeşlerimizi ziyaret ettik. 24 Haziran’daki desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunduk ve Uşak’ın gelişimi adına, belediye hizmetlerimiz ile ilgili istişarelerde bulunduk. Ben yakın ilgileri ve açık desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Şehrimiz el ele gönül gönüle daha iyi hizmetlere doğru ilerliyor. İnşAllah daha güzel günler bizim olacak.” dedi.

AZİZ ÖZDEMİR: UŞAK 15 YILDA ALAMADIĞI HİZMETİ 4 YILDA ALDI

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın hizmetlerinin yerinde ve doğru olduğunu dile getiren Aziz Özdemir, “Belediye Başkanımızın daima arkasındayız. Başkanımızın şimdiye kadar yaptığı hizmetlerle Uşak 4 yılda, 15 yılda göremediği hizmetleri gördü. İnanıyoruz ki bundan sonra da aynı hizmetler devam edecek. Başkanımıza teşekkür ediyoruz.” açıklamalarına yer verdi.

ARİF BAYRAK: UŞAK HER TÜRLÜ HİZMETLE BULUŞUYOR

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Arif Bayrak ise, “Burada Belediye Başkanımız Sayın Nurullah Cahan’a Malatyalılar adına yürekten teşekkür ediyorum. Her zaman burada bizi ziyaret ediyor ve Uşak’a her türlü hizmeti sunuyor. Her zaman için yolunun açık olmasını diliyoruz.” diye konuştu.

İlgili İçerikler: Başkan Cahan, Uşak'taki 18. Bölge UMKE Eğitiminin Konuğu Oldu Başkan Cahan'dan Yeni Bir Müjde Kent Park'ın Can Suyu TBMM Başkanvekili Şentop'tan BELEDİYE BAŞKANI NURULLAH CAHAN'DAN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI Genel Başkan Yardımcısı, Milletvekili ve AR-GE Başkanı Hamza Dağ Uşak'ta Başkan Cahan'ın Önderliğinde Uşak Bir İlke Daha Ev Sahipliği Yapacak Başkan Cahan, Orhan Dengiz Lisesi'nin Yeni Binasını İnceledi Başkan Cahan, Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Hizmet Binasını İnceledi İlk Servisi Başkan Cahan Kullandı, Voleybol Turnuvası Başladı ​Başkan Cahan'ın çağrısına ilk yanıt miniklerden geldi
uşak uşak belediyesi nurullah cahan teşekkür ziyareti malatyalılar kıraathane