Başkan Cahan Malatyalılara Teşekkür Ziyareti Gerçekleştirdi

7-08-2018

Alışılmışlıkları bir kenara bırakarak Uşak için pek çok tabuyu yıkan ve hayalleri gerçekleştiren Başkan Nurullah Cahan, seçim sonrası ziyaretlerine Malatyalılar Kıraathanesi ile devam etti. Cahan, Malatyalılardan yoğun ilgi gördü.

Uşak’ta 24 Haziran seçim süreci sonrası teşekkür ziyaretleri gerçekleştiren ve halkla buluşan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın son adresi Kemalöz Mahallesi’nde bulunan Malatyalılar Kıraathanesi oldu. 24 Haziran öncesi çay sohbetinde buluştuğu Malatyalılara bu kez teşekkür için giden Başkan Cahan, hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hem de milletvekillerine verdikleri güçlü destekleri nedeniyle teşekkürlerini iletti. Kentteki hizmetleri, önemli yatırımları anlatan ve vatandaşların sorularını yanıtlayan Cahan, talepleri dinledi, notlar aldı.

24 Haziran’da Uşak’ın desteğinin tam olduğunu ve güçlü bir birliktelik sağlandığını vurgulayan Başkan Cahan, “Teşekkür mahiyetinde sivil toplum kuruluşlarımıza ve hemşehrilerimize ziyaretler yapmaya devam ediyoruz. Bugün de Malatyalı kardeşlerimizi ziyaret ettik. 24 Haziran’daki desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunduk ve Uşak’ın gelişimi adına, belediye hizmetlerimiz ile ilgili istişarelerde bulunduk. Ben yakın ilgileri ve açık desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Şehrimiz el ele gönül gönüle daha iyi hizmetlere doğru ilerliyor. İnşAllah daha güzel günler bizim olacak.” dedi.

AZİZ ÖZDEMİR: UŞAK 15 YILDA ALAMADIĞI HİZMETİ 4 YILDA ALDI

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın hizmetlerinin yerinde ve doğru olduğunu dile getiren Aziz Özdemir, “Belediye Başkanımızın daima arkasındayız. Başkanımızın şimdiye kadar yaptığı hizmetlerle Uşak 4 yılda, 15 yılda göremediği hizmetleri gördü. İnanıyoruz ki bundan sonra da aynı hizmetler devam edecek. Başkanımıza teşekkür ediyoruz.” açıklamalarına yer verdi.

ARİF BAYRAK: UŞAK HER TÜRLÜ HİZMETLE BULUŞUYOR

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Arif Bayrak ise, “Burada Belediye Başkanımız Sayın Nurullah Cahan’a Malatyalılar adına yürekten teşekkür ediyorum. Her zaman burada bizi ziyaret ediyor ve Uşak’a her türlü hizmeti sunuyor. Her zaman için yolunun açık olmasını diliyoruz.” diye konuştu.

İlgili İçerikler: BAŞKAN CAHAN ESNAF ZİYARETLERİNİ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR Başkan Cahan'dan Dikilitaş'a Teşekkür Ziyareti Başkan Cahan, "15 Temmuz Türkiye imzasını taşıyan bir destandır" Başkan Cahan'dan Pazar Esnafına Ziyaret Başkan Cahan, Çölyak ve PKU Hastalarının Misafiri Oldu Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yeni Yönetiminden Başkan Cahan'a Ziyaret Yorulmak Bilmeyen Başkan Cahan, 24 Haziran'a Kadar Durmamaya Kararlı Başkan Nurullah Cahan'dan Bayrama Özel Ziyaret Başkan Cahan'dan Ramazan Bayramı Mesajı Cahan, Gençlerin Soyal Medyadan Yaptığı Çay Davetine Katıldı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan teşekkür ziyareti malatyalılar kıraathane