Başkan Cahan Miniklerin Sevgi Çemberinde Kaldı

1-03-2018

Okul ziyaretleriyle güne başlayan Belediye Başkanı Cahan’a minikler yoğun ilgi gösterdi. Belediye Başkanını karşılarında gören çocuklar sevgi gösterisi yaptı.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Mehmetçik İlkokulunu ve Mehmet Emin Hoşgör Ortaokulunu ziyaret etti. Çiçeklerle eğitimciler ve öğrenciler tarafından karşılandı. Ziyaretlerde Cahan’a yoğun ilgi gösteren minikler Belediye Başkanını karşısında görünce adeta etrafında çember oluşturdu.

Sağlıklı beslenmeye vurgu yapmak amacıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde Belediye Başkanı Nurullah Cahan öğrencilere muz ikramında bulunarak zararlı gıdalardan uzak durulmasının önemini anlattı, miniklerin isteklerini dinledi. Öte yandan eğitimcilerle de bir araya gelerek talep ve önerileri alan Nurullah Cahan, kente yeni bir çehre kazandıran çalışmaları anlattı ve soruları yanıtladı. Öğretmenler tarafından gelen talepleri talimata dönüştürdü.

Mehmetçik Okul Müdürü Lokman Öztürk ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Okulumuzun eksiklikleri ve sosyal anlamda yetersiz kalınan noktaları Başkanımıza talep olarak ilettik. Sağ olsun Başkanımızda her anlamda yanımızda olduğunu belirttiler. Nazik ziyaretleri için Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Okul Aile Birliği Başkanı: Başkan Bey Bizleri Hiçbir Zaman Kırmadı

Mehmetçik Okul Aile Birliği Başkanı Burcu Sayın ise, “Başkanımız davetimiz üzerine okulumuza teşrif etti. Gerçekten son derece mutluyuz. Daima yanımızda olduğu için kendilerine sonsuz teşekkür ediyoruz. Hiçbir zaman bizleri kırmadılar.” diye konuştu.

2/B sınıfı öğrencisi Asiye Dudu Akkuş da Belediye Başanı Cahan’ı karşısında gördüğü için yaşadığı sevinci paylaşarak, “Belediye Başkanımızı tanıyorum ve onu çok seviyorum. Çok sevinçliyiz.” dedi.

Öğretmenlerin Talepleri Talimat Oldu

Ziyaretler kapsamında okulla ilgili isteklerde bulunan ve okulun bazı eksikliklerinin giderilmesini isteyen eğitimcilerin talepleri Başkan Cahan tarafından talimata dönüştürüldü. Yanında bulunan müdür ve personellerden gerekli çalışmaların hızlı bir şekilde yapılmasını istedi.

Mehmet Emin Hoşgör Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Olcay Özkan görüşmelerin daha sık yapılmasını istediklerini, Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın eksikliklere yönelik gerekli notları aldırdığını ve ihtiyaçlar konusunda destek olacağını dile getirdi. Eğitimci Handan Filiz de ziyaret nedeniyle teşekkür ederek, “Arkadaşlarımızla birlikte taleplerimizi ilettik. Kendileri de dileklerimizi kabul etti. Güzel bir ziyaret oldu.” ifadelerini paylaştı.

Başkan Cahan’dan Sağlıklı Nesil Vurgusu

Daha önce de okullara ziyaret ederek eğitim camiasının yanında olduğunu sıklıkla gösteren Başkan Nurullah Cahan, “Bugün de Mehmetçik İlkokulundayız. Okul müdürümüz ve aile birliği başkanımız bizleri davet ettiler ve biz de davetlerine icabet ettik. Öğretmenlerimizle hasbihal edelim, öğrencilerimizi de görelim istedik. Çocuklarımızın sağlıklı beslenme alışkanlığı son derece önemli. Şekerli ve asitli gıdalardan çocuklarımızı uzak tutmak ve meyve tüketimini onlara özendirmek için okullarımızda eğitim gören tüm öğrencilerimize muz ikramında bulunduk. Sağlıklı nesiller olsun istiyoruz. Bu anlamda güzel bir örnek olabilirsek ne mutlu bize. Okulumuzun ihtiyaçlarının karşılanması ve sosyal anlamda belediyemizle ortak işler yapma anlamında da ziyaretimiz verimli oldu. Okul müdürlerimize, aile birliği başkanlarımıza, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize misafirperverlikleri adına teşekkür ediyorum.” dedi.

İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM'DAN MEMURLARA MÜJDE BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE BAŞKAN ÇAKIN'DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret Sevgi minikler okul meyve tüketimi