Başkan Cahan Salı Pazarı Esnafıyla Buluştu

4-04-2017

Başkan Cahan Salı Pazarı Esnafıyla Buluştu

Belediye Başkanı Nurullah Cahan, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Bilgilendirme toplantılarıyla esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Başkan Cahan, bu kez Salı pazarı esnafını ziyaret etti. Esnafı sık sık ziyaret ederek istek, beklenti ve sorunlarını dinleyen Başkan Cahan alışveriş yapan halkla da sohbet etti. Yaklaşan referandum öncesi Uşak’lılarla da istişarelerde bulunan Cahan esnaftan ve vatandaşlardan gelen istekleri not ettirerek, sorunların çözümü konusunda ilgili birimlerine talimat verdi. Esnaf ziyaretinde Belediye Meclis üyeleri, AK Parti teşkilatı ve Uşak Ziraat Odası Başkanı Nafiz Mıdık’da hazır bulundu.

Pazarcı esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Cahan, sorunları çözmek için elbirliği ile çalıştıklarını ifade etti.  Cahan 16 Nisan Referandumu seçimine değinerek şu ifadeleri kullandı. “Referandum sürecine çok az bir süre kaldı. Bizde bu zamanı iyi bir şekilde değerlendirmek istiyoruz. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar ev, salon ve miting toplantıları yaparak vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Gündüzleri de esnaflarımıza ziyaret gerçekleştirerek onların istek ve sorunlarını yerinde dinliyoruz. Onlardan 16 Nisan referandum seçimi için de desteklerini istiyoruz. Sağolsunlar halkımızın ilgisi alakası da çok güzel, bu konuda onlara çok teşekkür ediyoruz. İnşallah 16 Nisan’da güzel bir sonuçla Yeni Türkiye’nin kapılarını açacağız.”

Başkan Nurullah Cahan Utaş Uşaksporun son durumu ve TFF’nin verdiği karara ilişkin yaptığı açıklamasında ise, “Takımımızı ligin başından bu yana yalnız bırakmadık. Takımımız da üstün bir başarı ile ligin son haftasına en büyük şampiyon adayı olarak girdi. Bu süreçte bir tane maçımızda haksız yere iptal edildi. Özellikle maçın hakeminin ister acemiliği isterse kastıyla diyelim yanlış bir karar verildi. Maçta biz 1-0 öndeyiz ve olaylar meydana geliyor üstelik Ödemişspor takım halinde bu durumu proveke ediyor. İnşallah Perşembe günü tahkimden gelecek olumlu karar ile hakkımız olan 3 puanı almak istiyoruz. Pazar günü son maçımızı kazanarak şampiyon olacağız ve şampiyonluğumuzu şölen havasında tüm hemşehrilerimizle kutlayacağız” dedi.

İlgili İçerikler: TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE KIZ MESLEK LİSESİ'NİN EMEKTAR ÖĞRETMENLERİ YILLAR SONRA AYNI BİNADA BULUŞTU BAŞKAN ÇAKIN'DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI BAŞKAN ÇAKIN'DAN ZÜMRA'YA MÜJDE AĞAÇLAR BU KEZ ŞEHİT ÖĞRETMENLER ANISINA TOPRAKLA BULUŞTU UŞAKLI KADINLAR UKAMER ATÖLYELERİNDE BULUŞTU UŞAK BELEDİYESİ, 11 BİN FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURUYOR
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret esnaf salı pazarı