Başkan Cahan Salı Pazarını Ziyaret Etti

24-10-2017

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Dikilitaş Mahallesi'nde kurulan Salı Pazarı esnafıyla ve alışverişe gelen vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyarette esnafın taleplerini ve önerilerini dinleyen Başkan Cahan, gezilmedik esnaf bırakmadı. Yaklaşık 5 saat süren ziyaret programında halka kulak veren Cahan'a Belediye Başkan Yardımcıları Hakan Uludağ, İsmail Ünal, Nurullah Furuncu ile Mustafa Dayıoğlu ve daire müdürleri eşlik etti.

Taleplerin hızlı bir şekilde yerine getirilmesi adına daire müdürlerine gerekli talimatları veren Başkan Cahan, vatandaşlarla bir araya gelmekten dolayı memnuniyet duyduklarını aktardı.

Sık sık çeşitli programlarla halkın içinde olan ve derdiyle dertlenen, sorunları çözüme kavuşturan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Halkımızın düşüncelerine duyarlıyız. Onların talepleri çerçevesinde projelerimize şekil veriyor, ihtiyaç önceliklerine göre de talebi hizmete dönüştürüyoruz. Uşak'ın her manada daha yaşanılır olması isteğiyle çalışmalarımızı arttırarak sürdürüyoruz." dedi.

Sabah saatlerinde başlayan programda Başkan Nurullah Cahan pazar esnafından aldığı çeşitli ikramları vatandaşlara sundu.

Cahan, "Halkımızın bize iletmek istediklerini dinlemek, onlarla hasbihal etmek amacıyla her fırsatta bir araya geliyoruz. Onlar bize değil, biz onlara gidiyoruz. Vatandaşlarımızla bir arada olmak bizleri mutlu etti. İlgi ve alakaları nedeniyle teşekkürlerimizi sunuyoruz." açıklamalarında bulundu.

Cahan, çay ikram eden esnafları da kırmadı. Ziyareti memnuniyetle karşılayan vatandaşlardan birisi, "Çalışan ve halkıyla kucaklaşan bir başkana sahip olduğumuz için şanslıyız. Çalışmalarda başarılarının devamını diliyoruz." ifadelerini paylaştı.

İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM'DAN MEMURLARA MÜJDE BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA Saadettin Ayyıldız
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret esnaf salı pazarı