​Başkan Cahan Şehit Anneleriyle Buluştu

7-05-2016

Başkan Cahan Şehit Anneleriyle Buluştu

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Anneler Günü nedeniyle şehit annelerine özel bir etkinlik düzenlediklerini ifade ederken, “Tüm annelerimiz bizler için özeldir. Bu özek günde vatan savunmasında evlatlarını kaybeden annelerimizi mutlu etmek istedik” dedi.

Uşak Belediyesi Anneler Günü nedeniyle şehit anneleri ve aileleri için bir etkinlik düzenledi. Kentin tarihi ve kültürel yerleri şehit ailelerine düzenlenen geziyle tanıtılırken, daha sonra Atlı Spor ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yemek düzenlendi. Yemekte Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve eşi Halime Cahan şehit anneleri ve aileleriyle özel olarak ilgilendi.

Başımızın tacıdır

Burada bir konuşma yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Vatan için evlatlarını seve seve feda eden annelerimiz bizim başımızın tacıdır” dedi. Bu özel günde şehit annelerini mutlu etmek adına önemli bir organizasyon yaptıklarını anlatan Cahan, “Ülkemizde Anneler Günü çok anlamlı bir şekilde kutlanmaktadır. Biz böylesine anlamlı bir günü en dolu bir şekilde yaşamak istedik. Bu nedenle şehit annelerimizle bir arada olmak istedik. Onların doğurduğu yiğitler gözlerini kırpmadan vatan için canlarını vermişlerdir. Şehitlerimizin kutsal emanetleri ise bizim için her zaman baş köşede olacaktır” ifadesini kullandı

Analarımızın dik duruşu terörü yenecektir

Ülkenin terör ile başarılı bir şekilde mücadele ettiğine vurgu yapan Cahan, “Bugün ülkemiz vatanı bölmek isteyen hainler ile mücadele etmektedir. Ama milletin evlatları adeta bir destan yazarak teröristlere adeta dünyayı dar etmektedir. İşte bu şanlı mücadelede kendi evladımız gibi saydığımız yiğitlerimizi şehit veriyoruz. Kimse unutmamalı ki bu vatanın anneleri böyle yiğit evlatlar yetiştirdikçe kimse güzel vatanımız üzerinde emellerine ulaşamayacaktır. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi bir kez daha minnetle yad ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Nurullah Cahan’ın eşi Halime Cahan Anneler Günü nedeniyle şehit annelerine hediyeler takdim etti.

İlgili İçerikler: TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU KIZ MESLEK LİSESİ'NİN EMEKTAR ÖĞRETMENLERİ YILLAR SONRA AYNI BİNADA BULUŞTU AĞAÇLAR BU KEZ ŞEHİT ÖĞRETMENLER ANISINA TOPRAKLA BULUŞTU UŞAKLI KADINLAR UKAMER ATÖLYELERİNDE BULUŞTU UŞAK BELEDİYESİ, 11 BİN FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURUYOR ŞEHİT FERİDUN ALABAŞ CADDESİ'NİN YOLU YENİLENDİ SÖZÜ VERİLEN TİCARET MERKEZİ UŞAKLILARLA BULUŞTU TÜRKİYE'NİN YERLİ OTOMOBİLİ TOGG UŞAK HALKIYLA BULUŞTU Uşak Banaz Şehitler Mahallesi'nden Ayşe Yüksel ŞEHİR TİYATROSU GÖKYÜZÜNDE BİR NOKTA'YI SEYİRCİYLE BULUŞTURDU
uşak belediyesi nurullah cahan yemek anneler günü halime cahan şehit anneleri