Başkan Cahan Uşak Defterdarlığı'na Ziyarette Bulundu

12-04-2018

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak Defterdarı Tokaç’ı ve kurum personellerini ziyaret etti. Cahan şehrin gelişiminin istişareden geçtiğini vurguladı.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak Defterdarlığını ziyaret etti. Defterdar Birsen Tokaç’ın misafiri olan Cahan kente dair istişarelerin gerçekleştirildiği ziyarette kurum çalışanlarını da unutmadı. Defterdarlık binasında bulunan tüm personeli odalarında ziyaret ederek taleplerini dinledi ve çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Uşak’ın ortak akıl ilkesi üzerinde yükseldiğinin altını çizen Başkan Cahan, şehrin gelişiminde en büyük sözün halka ait olduğunu kaydetti. Farklı bölgelerde ikamet eden vatandaşlarla sağlanan diyalogların ihtiyaç analizinde daha iyi sonuçlar verdiğini ifade eden Cahan, “Uşak her yönüyle büyüyor ve gelişiyor. Kentimiz alt yapısından üst yapısına, sosyal ve kültürel olanaklarına kadar her anlamda hemşerilerimize yakışır bir noktaya geldi. Bizlerde bu gelişimin daha sağlam temeller üzerine oturması adına şehrimizdeki kurum ve kuruluşlarımızla sık sık bir araya geliyoruz. Bu kapsamda Uşak Defterdarlığımıza ziyarette bulunarak ortak akıl kültürüyle istişareler gerçekleştirelim istedik. İnşallah gönül birlikteliğimizi pekiştirerek daha güzel yarınlara birlikte yürüyeceğiz.” dedi. Misafirperverlikleri nedeniyle Birsen Tokaç’a ve defterdarlık çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

Öte yandan Defterdar Tokaç da ziyaret nedeniyle memnuniyet duyduğunu dile getirerek Başkan Cahan’a teşekkür etti.

İlgili İçerikler: Başkan Cahan, "15 Temmuz Türkiye imzasını taşıyan bir destandır" Başkan Cahan'dan Pazar Esnafına Ziyaret Çölyak ve PKU Hastaları Uşak'ta Buluştu UŞAK'TA 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN ANMA PROGRAMI DÜZENLEDİ Başkan Cahan, Çölyak ve PKU Hastalarının Misafiri Oldu Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yeni Yönetiminden Başkan Cahan'a Ziyaret Uşak Deri (Karma) Organize Sanayi Bölgesi Yönetiminden Duyuru Uşak coşku içinde seçim sonucunu kutladı Uşaklı Ciritçilerden 24 Haziran'da AK Parti'ye Tam Destek AK Parti Uşak, Dikilitaş Mahalle Mitinginde Buluştu
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret istişare defterdarlık