Başkan Cahan Uşak Defterdarlığı'na Ziyarette Bulundu

12-04-2018

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak Defterdarı Tokaç’ı ve kurum personellerini ziyaret etti. Cahan şehrin gelişiminin istişareden geçtiğini vurguladı.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak Defterdarlığını ziyaret etti. Defterdar Birsen Tokaç’ın misafiri olan Cahan kente dair istişarelerin gerçekleştirildiği ziyarette kurum çalışanlarını da unutmadı. Defterdarlık binasında bulunan tüm personeli odalarında ziyaret ederek taleplerini dinledi ve çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Uşak’ın ortak akıl ilkesi üzerinde yükseldiğinin altını çizen Başkan Cahan, şehrin gelişiminde en büyük sözün halka ait olduğunu kaydetti. Farklı bölgelerde ikamet eden vatandaşlarla sağlanan diyalogların ihtiyaç analizinde daha iyi sonuçlar verdiğini ifade eden Cahan, “Uşak her yönüyle büyüyor ve gelişiyor. Kentimiz alt yapısından üst yapısına, sosyal ve kültürel olanaklarına kadar her anlamda hemşerilerimize yakışır bir noktaya geldi. Bizlerde bu gelişimin daha sağlam temeller üzerine oturması adına şehrimizdeki kurum ve kuruluşlarımızla sık sık bir araya geliyoruz. Bu kapsamda Uşak Defterdarlığımıza ziyarette bulunarak ortak akıl kültürüyle istişareler gerçekleştirelim istedik. İnşallah gönül birlikteliğimizi pekiştirerek daha güzel yarınlara birlikte yürüyeceğiz.” dedi. Misafirperverlikleri nedeniyle Birsen Tokaç’a ve defterdarlık çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

Öte yandan Defterdar Tokaç da ziyaret nedeniyle memnuniyet duyduğunu dile getirerek Başkan Cahan’a teşekkür etti.

İlgili İçerikler: Uşak Belediyesi Engelli Kızın Hayaline Ev Sahipliği Yaptı Uşak Belediyesi'nden Atlı Cirit Spor Kulüplerine Destekler Devam Ediyor SANATSEVER BAŞKAN NURULLAH CAHAN ÖDÜLLENDİRİLDİ 12 YILLIK HASRET SONA ERDİ. 'O YOL' ARTIK UŞAKLILARIN HİZMETİNDE Uşak Merkezden Hatice Çoban ASIRLIK SANAT MİRASLARI UŞAK BELEDİYESİNE EMANET UŞAK BELEDİYESİ KÜÇÜKLER İÇME SUYU ARITMA TESİSİ AVRUPALI MİSAFİRLERDEN TAM NOT ALDI "TÜRK SİYASETİNDE YENİ DÖNEM ŞİFRELERİ" PANELİ UŞAK'TA GERÇEKLEŞTİRİLDİ Uşak Belediyesi'nden suya flaş indirim Başkan Av. Nurullah Cahan'ın Öğretmenler Günü Mesajı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret istişare defterdarlık