Başkan Cahan,

1952
18-01-2017

Başkan Cahan, “Uşak’ın Tarımda Söz Sahibi Olmasını İstiyoruz”

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Zahireciler Sitesini ziyaret ederek, esnafın taleplerini dinledi ve bölgede yapılacak yeni çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın Esnaf ve Sivil Toplum Kuruluşu ziyaretleri devam ediyor. Uşak’ın marka şehir olması yolunda adımlar atan Başkan Cahan, vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları yerinde dinliyor. Zahireciler Sitesine yapılan ziyarette esnafın istekleri dile getirilirken, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, taleplerin yerine getirilmesi adına çalışmalara başlanıldığını belirtti.  Gerçekleşen ziyarette Zahireciler Yapı Kooperatifi Başkanı Ayhan Kuşçu da hazır bulundu.

Burada bir açıklama yapan Belediye Başkan Nurullah Cahan esnaflarla istişarelerde bulunduklarına değindi. Başkan Cahan, “Şehrimizdeki tüm esnaf gruplarıyla buluşmaya devam ediyoruz. Pazartesi günü Kamyoncular Kooperatifini ziyaret etmiştik. Bugün de Zahireciler Kooperatifimizi, Başkanımızı ve değerli üyelerini yerlerinde ziyaret ettik. İstedik ki hasbihal edelim, ülkemizin, şehrimizin ve zahireci esnafımızın durumunu görüşüp bizden istek ve taleplerini dinleyelim. Sitemizde çözülmesi gereken konular hususunda da istişarelerde bulunduk. Belediye olarak üzerimize düşen görevi bu zamana kadar yapmıştık.  Bu alanı geçtiğimiz sene komple asfaltlamıştık. Bu sene de İnşallah çevre yollarını yaparak esnaflarımızın daha rahat ortamlarda ticaret yapabilmelerini sağlayacağız” dedi.

Uşak’ta tarımla uğraşan vatandaşların daha üst mertebelere ulaşması adına çalışmaların süreceğini belirten Başkan Cahan, ”Uşak’ın tarımda söz sahibi olması adına güzel projelerimiz var. Bu projeleri İnşallah el birliği ile daha üst noktalara taşıyacağız. Misafirperverliklerinden dolayı Kooperatif Başkanımıza ve buradaki esnaf kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da ilimizdeki tüm sivil toplum kuruluşlarına ve odalarımıza ziyaretlerimiz devam edecek” açıklamasında bulundu.

Yapılan ziyaretten dolayı son derece memnun olduğunu söyleyen Zahireciler Yapı Kooperatifi Başkanı Ayhan Kuşçu ise, “Başkanımızın ayağına sağlık. Bugün bizleri ziyarette bulundu. Sıkıntılarımızı ve görüşlerimizi dile getirdik. Başkanımızda problemleri çözümü yönünde olumlu gelişmelerden bahsetti. Ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” ifadesini kullandı.

Son Düzenlemeler: 19 Ocak, 2017
İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE BAŞKAN ÇAKIN'DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI BAŞKAN ÇAKIN'DAN ZÜMRA'YA MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN CUMHURİYETİN 100. YILINDA 29 EKİM MESAJI BAŞKAN ÇAKIN DEV PROJEDE KASIM AYINI İŞARET ETTİ Başkan Çakın 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 1 Eylül Uşak'ın Kurtuluşu Münasebetiyle Mesaj Yayınladı BAŞKAN ÇAKIN'DAN 15 TEMMUZ MESAJI BAŞKAN ÇAKIN'DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan tarım zahireciler