Başkan Cahan Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

16-03-2017

Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak’ın değişik mahallerinden vatandaşları misafir ederek onların sorun, öneri ve taleplerini dinledi.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Mehmet Akif Ersoy, Elmalıdere, Sarayaltı ve Fevzi Çakmak mahallerinden vatandaşlar bulundu. Başkan Nurullah Cahan vatandaşlar ile yüz yüze görüşerek talep ve önerileri dinledi. Görüşme sayesinde sorunları bizzat hemşehrilerinden dinleyen Başkan Cahan, tespit ettiği sorunlara anında müdahale ederek çözüm için belediyenin ilgili birimlerini talimat verdi. Böylelikle sıkıntıların daha hızlı çözüme kavuşmasını sağlandı.

Vatandaşlarla yüz yüze görüşerek sıkıntılara daha hızlı ve kalıcı çözümler bulduklarını ifade eden Başkan Nurullah Cahan, “Hemşehrilerimizle buluşmalarımızda elimizden geldiğince tüm sorunların çözümü noktasında onlara yardımcı oluyoruz. Vatandaşlarımızından gelen taleplere göre bir yandan sorunlara çözüm üretirken, diğer taraftan vatandaşlarımızın bizimle paylaşmak istedikleri proje ve çalışmaları da değerlendirme imkanı buluyoruz. Karar mekanizmasına vatandaşlarımızı da dahil ederek onlar için hizmet üretiyoruz. Çünkü vatandaşımızın sorunu bizim sorunumuzdur. Her zaman bu anlayışla hizmet ettik, etmeye de devam edeceğiz” sözlerini kullandı.

Mahalle sakinleri ise Başkan Nurullah Cahan’ın misafirperverliğinden son derece memnun olduklarını ve sorunların çözümü konusunda Başkan Nurullah Cahan’a  teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

İlgili İçerikler: Belediye Başkanı Nurullah Cahan Engelli Öğrencilerle Buluştu Başkan Cahan'dan Mevlid Kandili Mesajı Dokuzsele Deresi Açılışına Cumhurbaşkanı Erdoğan Start Verdi Uşakspor Forması Kazanan Asker Formasını Başkan Cahan'dan Aldı Uşak Belediye Başkanı Cahan'dan 10 Kasım Mesajı Başkan Cahan Cirit Kulüplerini Şampiyonaya Uğurladı Mahalle ve Köy Muhtarlarından Cahan'a iadei ziyaret Başkan Cahan Salı Pazarını Ziyaret Etti Başkan Cahan Muhtarlarla Bir Araya Geldi Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu Uşak'a geldi
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret mahalle