Başkan Cahan Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

16-03-2017

Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak’ın değişik mahallerinden vatandaşları misafir ederek onların sorun, öneri ve taleplerini dinledi.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Mehmet Akif Ersoy, Elmalıdere, Sarayaltı ve Fevzi Çakmak mahallerinden vatandaşlar bulundu. Başkan Nurullah Cahan vatandaşlar ile yüz yüze görüşerek talep ve önerileri dinledi. Görüşme sayesinde sorunları bizzat hemşehrilerinden dinleyen Başkan Cahan, tespit ettiği sorunlara anında müdahale ederek çözüm için belediyenin ilgili birimlerini talimat verdi. Böylelikle sıkıntıların daha hızlı çözüme kavuşmasını sağlandı.

Vatandaşlarla yüz yüze görüşerek sıkıntılara daha hızlı ve kalıcı çözümler bulduklarını ifade eden Başkan Nurullah Cahan, “Hemşehrilerimizle buluşmalarımızda elimizden geldiğince tüm sorunların çözümü noktasında onlara yardımcı oluyoruz. Vatandaşlarımızından gelen taleplere göre bir yandan sorunlara çözüm üretirken, diğer taraftan vatandaşlarımızın bizimle paylaşmak istedikleri proje ve çalışmaları da değerlendirme imkanı buluyoruz. Karar mekanizmasına vatandaşlarımızı da dahil ederek onlar için hizmet üretiyoruz. Çünkü vatandaşımızın sorunu bizim sorunumuzdur. Her zaman bu anlayışla hizmet ettik, etmeye de devam edeceğiz” sözlerini kullandı.

Mahalle sakinleri ise Başkan Nurullah Cahan’ın misafirperverliğinden son derece memnun olduklarını ve sorunların çözümü konusunda Başkan Nurullah Cahan’a  teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

İlgili İçerikler: Sanatçı Şenozan, Başkan Cahan'a Sanatta Tam Not Verdi Başkan Cahan, 3. Lig'e Çıkan Utaş Uşakspor'u Onurlandırdı Başkan Cahan Yeni Spor Salonu İnşaatını İnceledi Belediye Başkan Yardımcısı Korkmaz, Çalışma Hayatına Uşak Üniversitesi'nde Devam Edecek Başkan Nurullah Cahan, Doğup Büyüdüğü Köye Destek Verdi Başkan Cahan'dan Miraç Kandili Mesajı Başkan Cahan'dan 23 Nisan Mesajı Başkan Cahan'dan Kutlu Doğum Haftası Mesajı Başkan Cahan, "Çıkan Sonuç Ülkemiz İçin Hayırlı Evet Oldu" Cahan, "İnşallah 16 Nisan'da Güçlü Türkiye'nin Kapılarını Açacağız"
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret mahalle