Başkan Cahan Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

2076
16-03-2017

Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak’ın değişik mahallerinden vatandaşları misafir ederek onların sorun, öneri ve taleplerini dinledi.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Mehmet Akif Ersoy, Elmalıdere, Sarayaltı ve Fevzi Çakmak mahallerinden vatandaşlar bulundu. Başkan Nurullah Cahan vatandaşlar ile yüz yüze görüşerek talep ve önerileri dinledi. Görüşme sayesinde sorunları bizzat hemşehrilerinden dinleyen Başkan Cahan, tespit ettiği sorunlara anında müdahale ederek çözüm için belediyenin ilgili birimlerini talimat verdi. Böylelikle sıkıntıların daha hızlı çözüme kavuşmasını sağlandı.

Vatandaşlarla yüz yüze görüşerek sıkıntılara daha hızlı ve kalıcı çözümler bulduklarını ifade eden Başkan Nurullah Cahan, “Hemşehrilerimizle buluşmalarımızda elimizden geldiğince tüm sorunların çözümü noktasında onlara yardımcı oluyoruz. Vatandaşlarımızından gelen taleplere göre bir yandan sorunlara çözüm üretirken, diğer taraftan vatandaşlarımızın bizimle paylaşmak istedikleri proje ve çalışmaları da değerlendirme imkanı buluyoruz. Karar mekanizmasına vatandaşlarımızı da dahil ederek onlar için hizmet üretiyoruz. Çünkü vatandaşımızın sorunu bizim sorunumuzdur. Her zaman bu anlayışla hizmet ettik, etmeye de devam edeceğiz” sözlerini kullandı.

Mahalle sakinleri ise Başkan Nurullah Cahan’ın misafirperverliğinden son derece memnun olduklarını ve sorunların çözümü konusunda Başkan Nurullah Cahan’a  teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM'DAN MEMURLARA MÜJDE BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE BAŞKAN ÇAKIN'DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret mahalle