Başkan Cahan Yaşanan Gelişmelere Açıklık Getirdi

29-07-2017

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan önceki gün gece saatlerinde yaşanan, bir esnafın ve koruma polisi ile makam şoförünün dahil olduğu olaya ilişkin bilgi kirliliğini gidermek amacıyla basın açıklaması gerçekleştirdi.

Makamında yaptığı açıklamada Uşak’ın gelişimi, değişimi ve güzelleşmesiyle gündeme gelmesini arzu ettiklerini dile getiren Başkan Cahan, tasvip etmedikleri olaylarla anılmaktan rahatsızlık duyduklarını belirtti.

Olayın yaşandığı gece bir nikah merasimi için İstanbul Düğün Salonundaki davete icabet ettiklerini aktaran Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Merasim çıkışı makam aracını bırakarak İsmetpaşa Caddesi üzerinde bulunan belediyemiz işletmesine gitmek üzere yaya olarak ayrıldım. Bazı haberlerde belirtildiği gibi esnaf ziyareti gibi bir program söz konusu değil. Ayrılmama müteakip olarak, oradaki bir esnaf gıyabımızda ağır hakaretlerde bulunmuş. Koruma polisi ve şoför arkadaşımız da bu hakaretlere şahitlik etmiş. Bizim oradan ayrılmamızdan sonra bu arkadaşlar makam aracını belediyenin önüne bıraktıktan sonra yaya olarak geri gelerek esnaf vatandaşa uyarıda bulunma ihtiyacı duymuşlar. Sonrasında ise hiçbir şekilde tasvip etmeyeceğimiz ve benim bilgim dışında olan münferit bu üzücü olay yaşanmıştır." dedi.

Bu tür olayların yaşanmasını istemediklerini dile getiren Başkan Nurullah Cahan konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Tekrar altını çizerek belirtmek istiyorum ağır hakareti de, şiddeti de asla tasvip etmiyorum. Fakat olayın çarpıtılarak bilgim olmayan münferit bir konunun içine çekilmemi de hiçbir şekilde kabul etmiyorum. Güzel gelişmelerin yaşandığı kentimizde Uşak Belediyesi olarak böyle bir konudan dolayı gündeme geldiğimiz için tüm vatandaşlarımızdan belediye adına özür diliyorum. Konu yargıya intikal etmiş durumdadır. Olaya karışan koruma polisi ve şoför de açığa alınmıştır. Yüce adaletimiz de gerekli kararı verecektir.”

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
Son Düzenlemeler: 31 Temmuz, 2017
İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM'DAN MEMURLARA MÜJDE BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE BAŞKAN ÇAKIN'DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan basın açıklaması