Başkan Cahan'dan 19 Mayıs Kutlama Mesajı

18-05-2017

Belediye Başkanı Nurullah Cahan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Cahan mesajında şunları kaydetti:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş mücadelemizin meşalesini tutuşturmak için Samsun’a ayak bastığı 19 Mayıs günü, tarihimiz için çok önemli bir gündür. Binlerce şehit vererek, sıkıntı ve yokluklar içinde, büyük özverilerle kurulan Türkiye Cumhuriyeti bizlere ve gençlere verilen en büyük emanettir. Bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar korumak, gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmak, en başta gelen görev ve sorumluluğumuzdur. İnanıyorum ki gençlerimiz, tarihimizden aldıkları ilhamla bu güzel ülkeyi daha da ileri taşıyarak kendilerinden sonraki nesillere daha güçlü, daha müreffeh şekilde emanet edecektir. Dünyadaki ilerleme yarışında ülkemizin en büyük güvencesi olan gençlerimizi, ne kadar eğitimli, ne kadar donanımlı, ne kadar milli ve manevi değerlerine bağlı birer birey olarak yetiştirebilirsek, geleceğimiz de bir o kadar emin ellerde olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Mücadele’de yer alan tüm büyüklerimizi ve şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, geleceğimizin gözbebeği gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramını yürekten kutluyorum.”

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
İlgili İçerikler: Başkan Cahan Proje Ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Teslim Aldı UTAŞ'ın Faaliyetleri Cumhurbaşkanımız Tarafından Ödüllendiriliyor Başkan Cahan'dan Kurban Bayramı ve 1 Eylül Mesajı Başkan Cahan Kurban Pazarını Ziyaret Etti Başkan Nurullah Cahan'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı Başkan Cahan, Anadolu Isuzu'nun Tanıtım Programına Katıldı Başkan Cahan Yaşanan Gelişmelere Açıklık Getirdi Vali Demir'den Başkan Cahan'a İade-i Ziyaret Başkan Cahan'dan Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı Başkan Cahan, Zahireciler Sitesini Ziyaret Etti
uşak uşak belediyesi nurullah cahan kutlama gençlik bayramı