Başkan Cahan'dan "Anneler Günü" Mesajı

14-05-2017

Başkan Cahan’dan “Anneler Günü” Mesajı

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Cahan mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bizleri bugünlere getiren annelerimiz en değerli hazinelerimizdir. Onların haklarını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren annelerimiz, ilk öğretmenimiz, hayat boyu yol göstericimizdir. Türlü fedakarlıklara ve zorluklara sabırla göğüs gererek, çocuğu için tüm benliğini ortaya koyan annelerimize ne kadar hizmet etsek azdır. Ebeveyne saygıyı esas alan, cennetin annelerin ayakları altında olduğuna inanan bir geleneğin mensubu olan bizler, evlat yetiştirmenin ulvi bir görev olduğunun idraki içerisindeki annelerimizin mutlu olması, yüzlerinin gülmesi, hayat şartlarının daha da iyileştirilmesi için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Bu vesileyle, tüm annelerimizin ve özellikle devletimizin bölünmez bütünlüğü için mücadele verirken, mertebelerin en yükseği olan şahadet mertebesine ulaşan kahramanlarımızın annelerinin de ellerinden saygı ve sevgi ile öpüyor, sadece anne olan değil, yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınlarımızın Anneler Günü'nü kutluyorum”

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
İlgili İçerikler: Başkan Nurullah Cahan Özel Öğrencilerle Şenlikte Buluştu Minikler ilk fidanını başkan amcalarıyla dikti Başkan Cahan Öğrencilerle Kariyer Söyleşisinde Buluştu Başkan Cahan Uşak Defterdarlığı'na Ziyarette Bulundu Başkan Cahan Furkan'ın Seçim Vaadini Yerine Getirdi Genel Başkan Turhan: Uşak'ta olduğuma inanamadım, çok değişmiş TSD Genel Başkanı Boyraz: Uşak'ı tanıyamadım, 6 yılda çok değişmiş Belediye Başkanı Nurullah Cahan Kilis'te Başkan Cahan'dan down sendromlu çocuklara istihdam müjdesi Başkan Cahan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve Başbakan Yıldırım'a Uşak'ın Selamını İletti
uşak uşak belediyesi nurullah cahan anneler günü