Başkan Cahan'dan "Anneler Günü" Mesajı

14-05-2017

Başkan Cahan’dan “Anneler Günü” Mesajı

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Cahan mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bizleri bugünlere getiren annelerimiz en değerli hazinelerimizdir. Onların haklarını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren annelerimiz, ilk öğretmenimiz, hayat boyu yol göstericimizdir. Türlü fedakarlıklara ve zorluklara sabırla göğüs gererek, çocuğu için tüm benliğini ortaya koyan annelerimize ne kadar hizmet etsek azdır. Ebeveyne saygıyı esas alan, cennetin annelerin ayakları altında olduğuna inanan bir geleneğin mensubu olan bizler, evlat yetiştirmenin ulvi bir görev olduğunun idraki içerisindeki annelerimizin mutlu olması, yüzlerinin gülmesi, hayat şartlarının daha da iyileştirilmesi için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Bu vesileyle, tüm annelerimizin ve özellikle devletimizin bölünmez bütünlüğü için mücadele verirken, mertebelerin en yükseği olan şahadet mertebesine ulaşan kahramanlarımızın annelerinin de ellerinden saygı ve sevgi ile öpüyor, sadece anne olan değil, yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınlarımızın Anneler Günü'nü kutluyorum”

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
İlgili İçerikler: Uşakspor Forması Kazanan Asker Formasını Başkan Cahan'dan Aldı Uşak Belediye Başkanı Cahan'dan 10 Kasım Mesajı Başkan Cahan Cirit Kulüplerini Şampiyonaya Uğurladı Başkan Cahan Muhtarlarla Bir Araya Geldi Başkan Cahan Salı Pazarını Ziyaret Etti Uşak Belediyesi'nde Başkan Yardımcılığına Yeni Atama Başkan Cahan: "Bu Operasyonlar Bizi Yıkamaz" Başkan Cahan'a Pankartlı Teşekkür Başkan Cahan Proje Ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Teslim Aldı UTAŞ'ın Faaliyetleri Cumhurbaşkanımız Tarafından Ödüllendiriliyor
uşak uşak belediyesi nurullah cahan anneler günü