Başkan Cahan'dan "Anneler Günü" Mesajı

14-05-2017

Başkan Cahan’dan “Anneler Günü” Mesajı

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Cahan mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bizleri bugünlere getiren annelerimiz en değerli hazinelerimizdir. Onların haklarını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren annelerimiz, ilk öğretmenimiz, hayat boyu yol göstericimizdir. Türlü fedakarlıklara ve zorluklara sabırla göğüs gererek, çocuğu için tüm benliğini ortaya koyan annelerimize ne kadar hizmet etsek azdır. Ebeveyne saygıyı esas alan, cennetin annelerin ayakları altında olduğuna inanan bir geleneğin mensubu olan bizler, evlat yetiştirmenin ulvi bir görev olduğunun idraki içerisindeki annelerimizin mutlu olması, yüzlerinin gülmesi, hayat şartlarının daha da iyileştirilmesi için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Bu vesileyle, tüm annelerimizin ve özellikle devletimizin bölünmez bütünlüğü için mücadele verirken, mertebelerin en yükseği olan şahadet mertebesine ulaşan kahramanlarımızın annelerinin de ellerinden saygı ve sevgi ile öpüyor, sadece anne olan değil, yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınlarımızın Anneler Günü'nü kutluyorum”

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
İlgili İçerikler: Başkan Cahan, Zahireciler Sitesini Ziyaret Etti Başkan Cahan, 15 Temmuz Filmi'nin Kahramanlarıyla Buluştu Belediye Başkanı Cahan'dan 'HERO' Tişörtlü Darbeciye Sert Tepki Başkan Cahan Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi Başkan Cahan, " Kurallar, Hayatı Kolaylaştırmak İçindir" Mahalleli Talep ve İsteklerini Doğrudan Başkan Cahan'a İletti Başkan Cahan'dan Ramazan Bayramı Kutlaması Başkan Cahan Son İftarını Şehit Aileleri ve Gazilerle Yaptı Ciritçilerden Başkan Cahan'a Ziyaret Başkan Cahan'dan Kadir Gecesi Mesajı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan anneler günü