Başkan Cahan'dan Berat Kandili Mesajı

10-05-2017

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Berat Kandili nedeni ile bir mesaj yayınladı. Berat Kandili’nin önemine vurgu yapan Başkan Cahan, şöyle konuştu:

“Mübarek Ramazan ayının müjdeleyicisi olarak kabul edilen Berat kandili, toplumun manevi değerlerinin güç kazandığı, paylaşımın ve yardımlaşmanın arttığı önemli bir fırsattır. Ruhen müminlere ağır gelen her türlü sıkıntıdan ve insana yakışmayan her türlü kötülükten kurtuluşa vesile olacak olan Mübarek Berat Kandilini idrak ederek bu fırsatı iyi değerlendirmeliyiz. Bu gecede anne, baba, eş, dost ve akrabalarımızı tebrik etmek hayır dualarını almak özellikle ihtiyaç sahibi kardeşlerimize elimizi uzatmak en anlamlı davranışlardır. Bu mübarek gecenin, gündelik hayatın getirdiği sıkıntılar ve manevi hayatın ihmaliyle daralan kalplerimize bir Kandil olması dileğiyle, İslam aleminin Berat Kandili’ni tebrik ediyor, bu gecede yapılan duaların birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, tüm insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
İlgili İçerikler: Uşakspor Forması Kazanan Asker Formasını Başkan Cahan'dan Aldı Uşak Belediye Başkanı Cahan'dan 10 Kasım Mesajı Başkan Cahan Cirit Kulüplerini Şampiyonaya Uğurladı Başkan Cahan Muhtarlarla Bir Araya Geldi Başkan Cahan Salı Pazarını Ziyaret Etti Uşak Belediyesi'nde Başkan Yardımcılığına Yeni Atama Başkan Cahan: "Bu Operasyonlar Bizi Yıkamaz" Başkan Cahan'a Pankartlı Teşekkür Başkan Cahan Proje Ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Teslim Aldı UTAŞ'ın Faaliyetleri Cumhurbaşkanımız Tarafından Ödüllendiriliyor
uşak uşak belediyesi nurullah cahan berat kandili