Başkan Cahan'dan Berat Kandili Mesajı

10-05-2017

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Berat Kandili nedeni ile bir mesaj yayınladı. Berat Kandili’nin önemine vurgu yapan Başkan Cahan, şöyle konuştu:

“Mübarek Ramazan ayının müjdeleyicisi olarak kabul edilen Berat kandili, toplumun manevi değerlerinin güç kazandığı, paylaşımın ve yardımlaşmanın arttığı önemli bir fırsattır. Ruhen müminlere ağır gelen her türlü sıkıntıdan ve insana yakışmayan her türlü kötülükten kurtuluşa vesile olacak olan Mübarek Berat Kandilini idrak ederek bu fırsatı iyi değerlendirmeliyiz. Bu gecede anne, baba, eş, dost ve akrabalarımızı tebrik etmek hayır dualarını almak özellikle ihtiyaç sahibi kardeşlerimize elimizi uzatmak en anlamlı davranışlardır. Bu mübarek gecenin, gündelik hayatın getirdiği sıkıntılar ve manevi hayatın ihmaliyle daralan kalplerimize bir Kandil olması dileğiyle, İslam aleminin Berat Kandili’ni tebrik ediyor, bu gecede yapılan duaların birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, tüm insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
İlgili İçerikler: Başkan Cahan, Zahireciler Sitesini Ziyaret Etti Başkan Cahan, 15 Temmuz Filmi'nin Kahramanlarıyla Buluştu Belediye Başkanı Cahan'dan 'HERO' Tişörtlü Darbeciye Sert Tepki Başkan Cahan Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi Başkan Cahan, " Kurallar, Hayatı Kolaylaştırmak İçindir" Mahalleli Talep ve İsteklerini Doğrudan Başkan Cahan'a İletti Başkan Cahan'dan Ramazan Bayramı Kutlaması Başkan Cahan Son İftarını Şehit Aileleri ve Gazilerle Yaptı Ciritçilerden Başkan Cahan'a Ziyaret Başkan Cahan'dan Kadir Gecesi Mesajı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan berat kandili