Başkan Cahan'dan Berat Kandili Mesajı

10-05-2017

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Berat Kandili nedeni ile bir mesaj yayınladı. Berat Kandili’nin önemine vurgu yapan Başkan Cahan, şöyle konuştu:

“Mübarek Ramazan ayının müjdeleyicisi olarak kabul edilen Berat kandili, toplumun manevi değerlerinin güç kazandığı, paylaşımın ve yardımlaşmanın arttığı önemli bir fırsattır. Ruhen müminlere ağır gelen her türlü sıkıntıdan ve insana yakışmayan her türlü kötülükten kurtuluşa vesile olacak olan Mübarek Berat Kandilini idrak ederek bu fırsatı iyi değerlendirmeliyiz. Bu gecede anne, baba, eş, dost ve akrabalarımızı tebrik etmek hayır dualarını almak özellikle ihtiyaç sahibi kardeşlerimize elimizi uzatmak en anlamlı davranışlardır. Bu mübarek gecenin, gündelik hayatın getirdiği sıkıntılar ve manevi hayatın ihmaliyle daralan kalplerimize bir Kandil olması dileğiyle, İslam aleminin Berat Kandili’ni tebrik ediyor, bu gecede yapılan duaların birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, tüm insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
İlgili İçerikler: Başkan Cahan İlk İftarı Şehit Mehmet Çetin'in Ailesiyle Yaptı Uşak Belediyesine 2 Yeni Başkan Yardımcısı Atandı Başkan Cahan: Milli İrade İle Ak Parti'deki Recep Tayyip Erdoğan Hasreti Vuslata Döndü Başkan Cahan'dan 19 Mayıs Kutlama Mesajı Başkan Cahan'dan "Anneler Günü" Mesajı Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Uşak'ta Uşak Belediye Başkanı Cahan, Esnafı Çanakkale Şehitliğine Uğurladı Sigorta Pazarı Esnafı, Siftahı Başkan Cahan'la Yaptı Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Yörük Beyi Seçildi Başkan Cahan: AK Parti'deki En Büyük Eksiklik Giderildi
uşak uşak belediyesi nurullah cahan berat kandili