Başkan Cahan'dan Kadir Gecesi Mesajı

20-06-2017

Ramazan Ayının manevi atmosferinin zirveye çıktığı, Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı gece olan Kadir Gecesi tüm yurtta idrak edilecek.

Tutulan oruçlarla nefis terbiyesi gerçekleştiren Müslümanlar, yaptıkları ibadetlerle bu ayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştı. Ramazan ayı geride kalırken, bu ayın en önemli günlerinden olan Kadir Gecesi Müslümanlar tarafından coşkuyla karşılanıyor. Bu kapsamda açıklama yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, halka huzur ve rahmet getirmesi temennisinde bulundu.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Bu güzel günde tüm Müslümanlar dualarla yüce Yaradana avuçlarını açacak. Ve O’nun huzurunda en büyük arzularını sunacak, af dileyecek. İşte bunu fırsat bilerek, mazlum kardeşlerimiz için de avuçlarımızı açacağız. Milletimizin birliği, dirliği ve bütünlüğü için dualar edeceğiz. İnşallah yaptığımız ibadetlerimizin ve dualarımızın kabul olmasını diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Nurullah Cahan yayınladığı mesajda Kadir Gecesi’nin önemine vurgu yaparak, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır. Bin aydan, bir ömürden daha hayırlı olan Kadir Gecesi, kadrini bilerek değerlendirenlere, tertemiz bir hayat için ilahi fırsattır. Kadir Gecesi'nde, eş, dost, akraba, yaşlı, hasta, kimsesiz, öksüz ve yetimleri aramalı, hatırlarını sormalı, ihtiyaçlarını gidermek için gayret göstermeli ve layıkıyla değerlendirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle cümle müminlerin, kıymetli hemşehrilerimin ve aziz milletimizin Kadir Gecesi’ni kutluyorum. Bu gecenin tüm İslam alemine, milletimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini, huzura ve barışa kavuşturmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim.”

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
Son Düzenlemeler: 21 Haziran, 2017
İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM 23 NİSAN'DA KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA DEVRETTİ BAŞKAN YALIM'DAN 23 NİSAN MESAJI Kadir Acar BAŞKAN YALIM'DAN MEMURLARA MÜJDE BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE
uşak uşak belediyesi nurullah cahan kadir gecesi tebrik mesajı