​Başkan Cahan'dan Kınama ve Başsağlığı Mesajı

1947
26-08-2016

Başkan Cahan’dan Kınama ve Başsağlığı Mesajı

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Şırnak Cizre’de gerçekleşen hain terör olayıyla ilgili bir açıklama yayınladı. Terörün hedefinin Güçlü Türkiye’yi engellemek olduğunu kaydeden Cahan şunları söyledi:

“Ülkemizin yürekleri bir kez daha acı bir haberle yandı. Hain terör odakları Şırnak Cizre’de ülkemizin güvenliği için mücadele eden polislerimizi hedef almış ve birçok polisimiz şehit olmuştur. Yaşanan bu elim olay neticesinde hepimiz tarifi imkansız bir kedere büründük. Bu yapılan saldırı şüphesiz vatandaşlarımızı umutsuzluğa sevk etmek, istikrarı engellemek, dünyanın sayılı güçleri arasında olmak adına basamakları hızla tırmanan ülkemizin önüne taş koymayı hedeflemektedir. Öyle ki tüm dünyadaki mazlumların sesi olan, bölgesinde de artık herkesin takdirini kazanan vatanımız, kanla beslenen dış güçleri rahatsız etmiştir. 15 Temmuz tarihinde kanlı darbe kalkışmasından başarı elde edemeyen ve bunun verdiği acıyla haince saldıran maşa terör örgütleri ve onların sahipleri bilmelidir ki bu ülke asla boyun eğmez. Tam tersine dik durur. Sizlerin alçak saldırılarınıza karşı asla kopmaz ve bölünmez. Ne yaparsanız yapın kenetlenir, bir olur, iri olur ve diri olur. Mazlum halklar için daha dün Suriye’de Cerablus’ta olduğu gibi her zaman hazır olan ülkemiz, bundan sonra da bu misyonunu daha yükselterek devam edecektir. Hainliğin adı ister FETÖ olsun, ister PKK olsun, isterse DEAŞ olsun bizler asla sizin kanlı oyunlarınıza gelmeyeceğiz. Bu vesileyle Şırnak Cizre’de şehit olan tüm polislerimize rahmet dilerken, yakınlarına sabır ve gazilerimize acil şifalar diliyorum”

İlgili İçerikler: Belediye Başkanımız Mehmet Çakın'dan Kurban Bayramı Mesajı Başkan Mehmet Çakın'dan Berat Kandili Mesajı Başkan Mehmet Çakın'dan Çanakkale Zaferi Mesajı Başkan Çakın'dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı Başkan Çakın'dan Gaziler Günü Mesajı Başkan Çakın'dan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı Başkan Çakın'dan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı Başkan Mehmet Çakın'dan Kadir Gecesi Mesajı. Başkan Çakın'dan Ramazan Ayı Mesajı Başkan Çakın'dan Berat Kandili Mesajı
uşak belediyesi şehit kınama başkan cahan şırnak cizre başsağlığı hain terör