Başkan Cahan'dan Kutlu Doğum Haftası Mesajı

18-04-2017

Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bir açıklama yaptı. Tüm insanlığa ve alemlere rahmet olsun diye gönderilen Hz. Muhammed’in (SAV) eşsiz bir hazine olduğuna vurgu yapılan açıklama şu şekilde devam etti:

“Bu hafta, özünde güzel ahlak, doğruluk, barış ve sevgi olan; insanlığın mutluluğunu esas alan İslam'ın evrensel ve çağlar üstü mesajını bize ulaştıran Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V.) kutlu doğumunu idrak ediyoruz. Yüce Allah Kutlu Doğum Haftası vesilesiyle Peygamber Efendimizin ahlak ve fazilet dolu hayatını öğrenmeyi, hatırlamayı, anlamayı ve yaşamayı Peygamberimizin sevgisini ve hoşnutluğunu kazanmayı hepimize nasip etsin. Peygamberimiz, hayatı boyunca rahmet, hoşgörü, sevgi ve adalet gibi tüm erdemli değerleri kişiliğinde toplamıştır. Bizlere düşen Peygamber Efendimizin güzel ahlakını ve şahsiyetini örnek almak ve insanlığa doğru bir şekilde anlatmak ve tanıtmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Kutlu Doğum Haftasının milletimize, tüm İslam alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini dilerim."

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
İlgili İçerikler: Başkan Cahan, Anadolu Isuzu'nun Tanıtım Programına Katıldı Eşme Doğumlu Mustafa Yılmaz Başkan Cahan Yaşanan Gelişmelere Açıklık Getirdi Vali Demir'den Başkan Cahan'a İade-i Ziyaret Başkan Cahan'dan Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı Başkan Cahan, Zahireciler Sitesini Ziyaret Etti Başkan Cahan, 15 Temmuz Filmi'nin Kahramanlarıyla Buluştu Belediye Başkanı Cahan'dan 'HERO' Tişörtlü Darbeciye Sert Tepki Başkan Cahan Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi Başkan Cahan, " Kurallar, Hayatı Kolaylaştırmak İçindir"
uşak uşak belediyesi nurullah cahan kutlu doğum haftası