Başkan Cahan'dan Mevlid Kandili Mesajı

29-11-2017

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Nurullah Cahan, “Cehalet ve zulmün hakim olduğu, bedenlerin ve zihinlerin huzurdan ve güzelliklerden uzaklaştığı bir çağa güneş gibi doğan Peygamber Efendimiz (s.a.v.) tam 1446 yıl önce kâinatı şereflendirdi. Duaların geri çevrilmediği bu mübarek günde başta ülkemiz ve tüm İslam alemi için barış, huzur ve bereket diler, Mevlid Kandilinizi kutlarım.” açıklamalarına yer verdi.

Dünyada yaşanan ve özellikle İslam aleminin maruz kaldığı olumsuz ve acı dolu durumlara işaret eden Başkan Cahan, “Bugün Peygamber Efendimizin ilettiği mesajın önemi her zamankinden çok daha kıymetlidir. Zulümlerin, yasın ve acının son bulması adına dünyaya ilettiği mesajı anlamak ve anlatmak, barışın hakimiyeti adına çok daha hassas bir duruma gelmiştir. Geçtiğimiz günlerde Mısır'da ibadet eden masum dindaşlarımızın katledildiğini, Myanmar'da, Suriye'de, Irak'ta, Lübnan'da, Yemen'de ve birçok ülkede insanların katledildiğini unutmamak gerek. Dualarımızla kardeşlerimizin yanında olmalı ve zulme karşı durmalıyız. Bu anlamda, Mevlid Kandili’ni vesile bilerek bir kez daha katliamların, sıkıntıların son bulmasını diliyor, milletimizin ve tüm Müslümanların Mevlid Kandilini kutluyoruz.” ifadelerini paylaştı.

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
İlgili İçerikler: Genel Başkan Yardımcısı, Milletvekili ve AR-GE Başkanı Hamza Dağ Uşak'ta Başkan Cahan'ın Önderliğinde Uşak Bir İlke Daha Ev Sahipliği Yapacak Başkan Cahan, Orhan Dengiz Lisesi'nin Yeni Binasını İnceledi Başkan Cahan, Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Hizmet Binasını İnceledi İlk Servisi Başkan Cahan Kullandı, Voleybol Turnuvası Başladı ​Başkan Cahan'ın çağrısına ilk yanıt miniklerden geldi Başkan Cahan'dan 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı BAŞKAN CAHAN MİNİKLERLE SATRANÇ MASASINA OTURDU UŞAK BELEDİYESİ BAŞKANI NURULLAH CAHAN'DAN BAYRAM TEBRİĞİ BAŞKAN CAHAN'DAN BAYRAM MÜJDESİ
uşak uşak belediyesi nurullah cahan cumhurbaşkanı açılış dokuzsele deresi DSİ