Başkan Cahan'dan Mevlid Kandili Mesajı

29-11-2017

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Nurullah Cahan, “Cehalet ve zulmün hakim olduğu, bedenlerin ve zihinlerin huzurdan ve güzelliklerden uzaklaştığı bir çağa güneş gibi doğan Peygamber Efendimiz (s.a.v.) tam 1446 yıl önce kâinatı şereflendirdi. Duaların geri çevrilmediği bu mübarek günde başta ülkemiz ve tüm İslam alemi için barış, huzur ve bereket diler, Mevlid Kandilinizi kutlarım.” açıklamalarına yer verdi.

Dünyada yaşanan ve özellikle İslam aleminin maruz kaldığı olumsuz ve acı dolu durumlara işaret eden Başkan Cahan, “Bugün Peygamber Efendimizin ilettiği mesajın önemi her zamankinden çok daha kıymetlidir. Zulümlerin, yasın ve acının son bulması adına dünyaya ilettiği mesajı anlamak ve anlatmak, barışın hakimiyeti adına çok daha hassas bir duruma gelmiştir. Geçtiğimiz günlerde Mısır'da ibadet eden masum dindaşlarımızın katledildiğini, Myanmar'da, Suriye'de, Irak'ta, Lübnan'da, Yemen'de ve birçok ülkede insanların katledildiğini unutmamak gerek. Dualarımızla kardeşlerimizin yanında olmalı ve zulme karşı durmalıyız. Bu anlamda, Mevlid Kandili’ni vesile bilerek bir kez daha katliamların, sıkıntıların son bulmasını diliyor, milletimizin ve tüm Müslümanların Mevlid Kandilini kutluyoruz.” ifadelerini paylaştı.

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
İlgili İçerikler: Belediye Başkanı Nurullah Cahan Engelli Öğrencilerle Buluştu Uşak Belediyesi Mevlid Kandili Nedeniyle Gül ve Lokma Dağıttı Dokuzsele Deresi Açılışına Cumhurbaşkanı Erdoğan Start Verdi Uşakspor Forması Kazanan Asker Formasını Başkan Cahan'dan Aldı Uşak Belediye Başkanı Cahan'dan 10 Kasım Mesajı Başkan Cahan Cirit Kulüplerini Şampiyonaya Uğurladı Başkan Cahan Muhtarlarla Bir Araya Geldi Başkan Cahan Salı Pazarını Ziyaret Etti Uşak Belediyesi'nde Başkan Yardımcılığına Yeni Atama Başkan Cahan: "Bu Operasyonlar Bizi Yıkamaz"
uşak uşak belediyesi nurullah cahan cumhurbaşkanı açılış dokuzsele deresi DSİ