Başkan Cahan'dan Mevlid Kandili Mesajı

29-11-2017

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Nurullah Cahan, “Cehalet ve zulmün hakim olduğu, bedenlerin ve zihinlerin huzurdan ve güzelliklerden uzaklaştığı bir çağa güneş gibi doğan Peygamber Efendimiz (s.a.v.) tam 1446 yıl önce kâinatı şereflendirdi. Duaların geri çevrilmediği bu mübarek günde başta ülkemiz ve tüm İslam alemi için barış, huzur ve bereket diler, Mevlid Kandilinizi kutlarım.” açıklamalarına yer verdi.

Dünyada yaşanan ve özellikle İslam aleminin maruz kaldığı olumsuz ve acı dolu durumlara işaret eden Başkan Cahan, “Bugün Peygamber Efendimizin ilettiği mesajın önemi her zamankinden çok daha kıymetlidir. Zulümlerin, yasın ve acının son bulması adına dünyaya ilettiği mesajı anlamak ve anlatmak, barışın hakimiyeti adına çok daha hassas bir duruma gelmiştir. Geçtiğimiz günlerde Mısır'da ibadet eden masum dindaşlarımızın katledildiğini, Myanmar'da, Suriye'de, Irak'ta, Lübnan'da, Yemen'de ve birçok ülkede insanların katledildiğini unutmamak gerek. Dualarımızla kardeşlerimizin yanında olmalı ve zulme karşı durmalıyız. Bu anlamda, Mevlid Kandili’ni vesile bilerek bir kez daha katliamların, sıkıntıların son bulmasını diliyor, milletimizin ve tüm Müslümanların Mevlid Kandilini kutluyoruz.” ifadelerini paylaştı.

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
İlgili İçerikler: Başkan Cahan, "15 Temmuz Türkiye imzasını taşıyan bir destandır" Başkan Cahan'dan Pazar Esnafına Ziyaret Başkan Cahan, Çölyak ve PKU Hastalarının Misafiri Oldu Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yeni Yönetiminden Başkan Cahan'a Ziyaret Yorulmak Bilmeyen Başkan Cahan, 24 Haziran'a Kadar Durmamaya Kararlı Başkan Nurullah Cahan'dan Bayrama Özel Ziyaret Başkan Cahan'dan Ramazan Bayramı Mesajı Başkan Nurullah Cahan'dan Kadir Gecesi Mesajı Başkan Cahan Dikilitaş'ta Sıkmadık El Bırakmadı BAŞKAN CAHAN ŞEHİT AİLELERİYLE VE GAZİLERLE İFTARDA BULUŞTU
uşak uşak belediyesi nurullah cahan cumhurbaşkanı açılış dokuzsele deresi DSİ