Başkan Cahan'dan Ramazan Bayramı Kutlaması

24-06-2017

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda büyük bir manevi huzurla Ramazan Ayı'nın geride bırakıldığını belirterek, vatandaşların Ramazan Bayramını kutladı.

Ramazan ayının birleştirici gücüne dikkat çeken Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, bayramlarda bu duygunun en üst sevilere ulaştığını ifade etti.

Başkan Nurullah Cahan, "Sılada olanıyla, büyüğüyle küçüğüyle, aile fertlerinin buluştuğu, hasretlerin giderildiği, dostlukların tazelendiği bu güzel bayramın cennet vatanımıza hayır ve huzur getirmesini diliyoruz. İslam coğrafyalarında barış ve kardeşliğe, birliğe vesile olmasını, yine huzur diliyoruz. Bayramlar bizleri aynı duygu ve düşünceler etrafında toplayan, hasretleri kavuşmaya çeviren önemli zamanlardır. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın bayramını tebrik ediyorum." dedi.

Bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu duyduklarını dile getiren Başkan Cahan, huzurun habercisi, bereket ve rahmet ayının mirası olan Ramazan Bayramı'nın bereket ve rahmetle gelmesi dileğinde bulundu.

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
İlgili İçerikler: Ramazan Bulut Başkan Cahan Proje Ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Teslim Aldı UTAŞ'ın Faaliyetleri Cumhurbaşkanımız Tarafından Ödüllendiriliyor Başkan Cahan'dan Kurban Bayramı ve 1 Eylül Mesajı Başkan Cahan Kurban Pazarını Ziyaret Etti 30 Ağustos Zafer Bayramı Yapılan Törenle Kutlandı Başkan Nurullah Cahan'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı Kurban Bayramı ile İlgili Duyuru Başkan Cahan, Anadolu Isuzu'nun Tanıtım Programına Katıldı Başkan Cahan Yaşanan Gelişmelere Açıklık Getirdi
uşak uşak belediyesi nurullah cahan bayram tebriği