Başkan Cahan'dan Ramazan Bayramı Kutlaması

24-06-2017

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda büyük bir manevi huzurla Ramazan Ayı'nın geride bırakıldığını belirterek, vatandaşların Ramazan Bayramını kutladı.

Ramazan ayının birleştirici gücüne dikkat çeken Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, bayramlarda bu duygunun en üst sevilere ulaştığını ifade etti.

Başkan Nurullah Cahan, "Sılada olanıyla, büyüğüyle küçüğüyle, aile fertlerinin buluştuğu, hasretlerin giderildiği, dostlukların tazelendiği bu güzel bayramın cennet vatanımıza hayır ve huzur getirmesini diliyoruz. İslam coğrafyalarında barış ve kardeşliğe, birliğe vesile olmasını, yine huzur diliyoruz. Bayramlar bizleri aynı duygu ve düşünceler etrafında toplayan, hasretleri kavuşmaya çeviren önemli zamanlardır. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın bayramını tebrik ediyorum." dedi.

Bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu duyduklarını dile getiren Başkan Cahan, huzurun habercisi, bereket ve rahmet ayının mirası olan Ramazan Bayramı'nın bereket ve rahmetle gelmesi dileğinde bulundu.

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
İlgili İçerikler: Yorulmak Bilmeyen Başkan Cahan, 24 Haziran'a Kadar Durmamaya Kararlı Başkan Nurullah Cahan'dan Bayrama Özel Ziyaret Başkan Cahan'dan Ramazan Bayramı Mesajı Başkan Nurullah Cahan'dan Kadir Gecesi Mesajı BAŞKAN CAHAN ŞEHİT AİLELERİYLE VE GAZİLERLE İFTARDA BULUŞTU Başkan Cahan Dikilitaş'ta Sıkmadık El Bırakmadı Genel Başkan Uşak Belediyesi'nin Misafiri Oldu Köy Hizmetlerinden Emekli İnşaat Mühendisi Ramazan Elvan UŞAK BELEDİYESİ'NDEN FIRINLARA RAMAZAN DENETİMİ Başkan Nurullah Cahan'dan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan bayram tebriği