Başkan Cahan'dan Ramazan Bayramı Kutlaması

24-06-2017

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda büyük bir manevi huzurla Ramazan Ayı'nın geride bırakıldığını belirterek, vatandaşların Ramazan Bayramını kutladı.

Ramazan ayının birleştirici gücüne dikkat çeken Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, bayramlarda bu duygunun en üst sevilere ulaştığını ifade etti.

Başkan Nurullah Cahan, "Sılada olanıyla, büyüğüyle küçüğüyle, aile fertlerinin buluştuğu, hasretlerin giderildiği, dostlukların tazelendiği bu güzel bayramın cennet vatanımıza hayır ve huzur getirmesini diliyoruz. İslam coğrafyalarında barış ve kardeşliğe, birliğe vesile olmasını, yine huzur diliyoruz. Bayramlar bizleri aynı duygu ve düşünceler etrafında toplayan, hasretleri kavuşmaya çeviren önemli zamanlardır. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın bayramını tebrik ediyorum." dedi.

Bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu duyduklarını dile getiren Başkan Cahan, huzurun habercisi, bereket ve rahmet ayının mirası olan Ramazan Bayramı'nın bereket ve rahmetle gelmesi dileğinde bulundu.

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
İlgili İçerikler: Başkan Cahan 3. Battı Çıktı İçin Mandala Bastı Çaba Minik Sporcudan, Destek Başkan Cahan'dan Uşak Çevre Birliği Başkanlığından İhale İlanı Aşıklar Şehrine Yakışır Sevgililer Günü Kutlaması Güvercin Sevdasına Başkan Desteği Sivaslı Samatlar Köyünden Ramazan Yüksel Gençlerden Sporun Hamisi Başkan Cahan'a Büyük Destek Başkan Cahan Huzurevi'ni Ziyaret Etti Başkan Amcalarından Miniklere Sürpriz Ziyaret Başkan Cahan Kanser Hastalarıyla Buluştu
uşak uşak belediyesi nurullah cahan bayram tebriği