Başkan Cahan'dan Ramazan Bayramı Kutlaması

24-06-2017

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda büyük bir manevi huzurla Ramazan Ayı'nın geride bırakıldığını belirterek, vatandaşların Ramazan Bayramını kutladı.

Ramazan ayının birleştirici gücüne dikkat çeken Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, bayramlarda bu duygunun en üst sevilere ulaştığını ifade etti.

Başkan Nurullah Cahan, "Sılada olanıyla, büyüğüyle küçüğüyle, aile fertlerinin buluştuğu, hasretlerin giderildiği, dostlukların tazelendiği bu güzel bayramın cennet vatanımıza hayır ve huzur getirmesini diliyoruz. İslam coğrafyalarında barış ve kardeşliğe, birliğe vesile olmasını, yine huzur diliyoruz. Bayramlar bizleri aynı duygu ve düşünceler etrafında toplayan, hasretleri kavuşmaya çeviren önemli zamanlardır. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın bayramını tebrik ediyorum." dedi.

Bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu duyduklarını dile getiren Başkan Cahan, huzurun habercisi, bereket ve rahmet ayının mirası olan Ramazan Bayramı'nın bereket ve rahmetle gelmesi dileğinde bulundu.

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
İlgili İçerikler: Banaz İlçesinden, Ramazan Erol BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA Ramazan Alabaş Ramazan Çeltik Sivaslı/Ketenlik Köyünden, Ramazan Çakmak BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE Ramazan Kısa Ramazan Akyüz Ramazan Topaç
uşak uşak belediyesi nurullah cahan bayram tebriği