Başkan Cahan'dan Teröre Kınama Mesajı

1925
12-12-2016

Başkan Cahan’dan Teröre Kınama Mesajı

Belediye Başkanı Nurullah Cahan İstanbul’da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle bir açıklama yaptı. Cahan’ın; Ülkemizin birlik ve beraberliğini hedef alan kalleşlerin kirli emellerine asla ulaşamayacağına vurgu yaptığı açıklama şu şekilde devam etti:

“Ülkemizin birlik ve beraberliğine, bölünmez bütünlüğüne yönelik olarak gerçekleştirilen saldırılarla alçak terör örgütleri bir kez daha karanlık yüzlerini göstermişlerdir. Ne zaman ilerlemek, büyümek ve gelişmek için bir hamle yapsak, terör  örgütleri bunu engellemek için haince saldırılarda bulunup, toplumda korku ve panik havası meydana getirerek bizleri sindirmeye, ilerlememize engel olmaya çalışıyorlar. Türkiye’mizin geleceğine yapılan bu hain saldırılar karşısında Milletimiz her zaman birlikteliğini ve bütünlüğünü muhafaza etmiştir. Türk Milleti geçmişten günümüze olduğu gibi bu şer odaklarına karşı kararlı ve dik duruşunu göstermeye devam edecektir. Devletimiz terörün her türlüsünü bitirecek kudret ve kararlılıkta adımlarını atacak, bu vatansızların ve sahiplerinin kirli emellerine asla yenik düşmeyecektir. Bu vesileyle elim saldırıda hayatını kaybederek şehadete ulaşan güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan (c.c) rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM'DAN 23 NİSAN MESAJI BAŞKAN YALIM'DAN MEMURLARA MÜJDE BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE
uşak belediyesi nurullah cahan istanbul terör kınama