​Başkan Cahan'ın 30 Ağustos Mesajı

29-08-2015

Başkan Cahan’ın 30 Ağustos Mesajı

Uşak Belediye Başkanı 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir açıklama yayınladı. Ülkenin 93 yıl önce gösterdiği birlik ve bütünlüğü bugünde göstereceğine vurgu yalpan açıklama şu şekilde devam etti:

“Bugün ülkemizin tarihinin en önemli günlerinden birisi olan 30 Ağustos’un yıldönümüne ulaşmış bulunmaktayız. Bu özel tarih her anlamda milletimizce özel olarak görülmüş ve bu bilinçle kutlanılmıştır. Bundan 93 yıl önce şanlı ordumuz her dinden, dilden ve ırktan vatandaşı ile başka ülkelerin egemenliğine girmeyeceğini ve kanla sulanan toprakların asla düşman ellerine bırakılmayacağını gösterdiği destansı mücadele ile göstermiştir. Bunu ülkemizin bağrında var olan milletimiz canlarını ortaya koyarak yapmış ve her bölgeden insanlar koyun koyuna şehadet şerbetini birlikte içmişlerdir. Ülke toprakları üzerinde kötü emellere sahi olan düşman kuvvetleri, emellerine ulaşamayacaklarını anlamıştır. İşte o günden bu yana kirli eller her zaman kendini ortaya çıkarmış vatanımızda binbir türlü oyunla bölme ve parçalama girişimlerinde bulunmuştur. Fakat her ne olursa olsun Aziz Milletimiz bu oyunlara düşmemi ş ve beraberliğini dosta düşmana göstermiştir. Oynanan oyun farklı senaryoyla bugünde gösterilmeye çalışılmaktadır. Ülkemizin 20013, 20153 ve 20171 hedefleriyle büyüdüğünü gören düşmanlar birlik ve beraberliğimize taşeronlar eli ile müdahale etmeye çaba göstermektedir. Biz tarihte olduğu gibi bugün de bu oyuna düşmeyeceğiz. Bu düşünceler ile 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarken vatan savunmasında hayatlarını kaybeden şehitlerimize tekrar rahmet dileriz”

İlgili İçerikler: Banaz 31 Ağustos Mahallesi sakinlerinden Ayşe Tekin Başkan Çakın 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 1 Eylül Uşak'ın Kurtuluşu Münasebetiyle Mesaj Yayınladı BAŞKAN ÇAKIN: 30 AĞUSTOS ZAFERİ ÜSTÜN MÜCADELE İLE KAZANILMIŞTIR Belediye Başkanımız Mehmet Çakın'dan Kurban Bayramı Mesajı Başkan Mehmet Çakın'dan Berat Kandili Mesajı Başkan Mehmet Çakın'dan Çanakkale Zaferi Mesajı Başkan Çakın'dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı Başkan Çakın'dan Gaziler Günü Mesajı Başkan Çakın'dan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı Başkan Çakın'dan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
30 ağustos zafer bayramı