​Başkan Cahan'ın Gazeteciler Günü Mesajı

9-01-2016

Başkan Cahan’ın Gazeteciler Günü Mesajı

Belediye Başkanı Nurullah Cahan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir açıklama yayınladı. Gazetecilik mesleğinin önemine dikkat çekilen açıklama şu şekilde devam etti: “Gazetecilik mesleğin, kendine seçenler öncelikle ne denli zor ve meşakkatli bir görevi ifa ettiğinin bilinciyle görevlerine başlarlar. Basın çalışanlarımız her anlamıyla mağdurun ve zulme uğrayanın yanında olmakla birlikte haksızlık yapanların da karşısında adeta kamu görevi üstlenmektedir. Yöneticiler ile vatandaşlar arasında da bir bağ kurulmasında değerli bir yerde olan basın mensuplarımız, halkımızın isteklerini aktarma konusunda da üzerlerine düşeni yerine getirmektedir. Bugün dünyanın neresinde olursa olsun hayata dair herşeyi gazetecilerin üstün gayreti ile öğreniyor ve muhakeme edebiliyoruz. Kimi zaman sözlerin asla anlatamayacağı şeyleri gazetecilerin bakış açısıyla tek bir fotoğraf karesinde anlayabiliyoruz. Bugün dünyada mültecilerin sıkıntısını, yoksulların halini, mazlumların sesini, savaşın acımasız tablosunu, güçlüler hukukunun beraberinde getirdiği tüm haksızlıkları hep bu mesleğe emek verenler sayesinde irdeleyebiliyoruz. Kalemiyle olanı ve biteni bizlere objektif bir şekilde aktaran fedakar basın çalışanları yaptıkları iş nedeniyle bizler için de son derece değerlidir. Bu bağlamda yerel yöneticiler olarak kentimizde mesleği hakkıyla sürdüren gazeteci kardeşlerimizin her zaman yanında olmaya gayret ediyoruz. Bu düşüncelerle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutlarım”

İlgili İçerikler: BAŞKAN CAHAN MUHASEBECİLER GÜNÜ TOPLANTISINA KATILDI Başkan Av. Nurullah Cahan'ın Öğretmenler Günü Mesajı Başkan Av. Nurullah Cahan'dan Mevlid Kandili Mesajı Başkan Cahan'dan 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Mesajı Başkan Cahan'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı BELEDİYE BAŞKANI NURULLAH CAHAN'DAN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI ​Başkan Cahan'ın çağrısına ilk yanıt miniklerden geldi Uşak'ta Gaziler Günü düzenlenen etkinliklerle kutlandı Başkan Cahan'dan 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı Kurtuluş Gününde Ece Seçkin Coşkusu
uşak uşak belediyesi nurullah cahan gazeteciler günü 10 ocak mesaj