Başkan Nurullah Cahan Basınla Buluştu

11-01-2018

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarıyla bir araya geldi. Programda basının önemine değinen Cahan, “Özveri ve fedakarlığın esas olduğu gazetecilik mesleği toplumun doğru ilerleyişinin teminatıdır.” dedi.

Basınla buluşma geleneğini bu yıl da bozmayan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle şehirde görevli yerel ve ulusal basın mensuplarıyla düzenlenen yemek programında bir araya geldi. Talepleri dinleyen Başkan Cahan kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Siyasilerin ve gazetecilerin gece gündüz ayrımı olmadan çalıştığını belirten Başkan Cahan, “Adaletin ve hürriyetin göstergesi ve savunucusu olan, halkı için hakikati aktaran, fedakar ve cefakar gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Onlar toplumun huzurunun tesisini sağlıyor ve haber alma özgürlüğünün birer temsilcisi. Gazeteci demek, 15 Temmuz’da da gördüğümüz gibi milli bir görevi üstlenen, yanlışın karşısında duran ve hak olanı savunan demektir. Bu kutsal görevi layıkı ile icra eden gazetecilerimizle birlikte olmaktan mutluyuz. Yürüdüğümüz yolda onları birer yol arkadaşı görmekteyiz. Halkla yöneticiler arasında bir köprü olan basın mensuplarımız, kıymetli fikirleriyle her konuda birer değerdir.” dedi.

Gazetecilerin fikirlerini hassasiyetle dinlediklerini kaydeden Cahan, “Alt yapı, üst yapı, sosyal ve kültürel alanlarda, gelişime nerede ihtiyaç varsa biz oradayız. Şehrimizi güzelleştirecek adımlar atmak bizlerin görevi. Ve bu görevi ifa ederken de sizler halkımıza hizmetlerimizi aktarıyor, vatandaşlarımızın düşüncelerini, taleplerini bizlere iletiyorsunuz. Bu birlikte yol yürüyüşümüz İnşallah daim olsun diyorum. Bizler bir aileyiz ve Uşak için sağlanan bu birliktelik kazanım sağlamaktadır.” diye konuştu.

Kaşbelen Kavşağı’nda yapılacak olan ve gazeteciler için de kontenjan ayrılacak TOKİ için müjde veren Cahan, iki ay içerisinde temel atma noktasına gelineceğini belirtti.

Uşak’taki dönüşüme de değinen Cahan, Kent Park çalışmalarındaki son durumu değerlendirerek, “Yıkımlarımız hızla ilerliyor. Önümüzdeki yaz tüm güzelliğiyle halkımızın hizmetine sunmayı arzuluyoruz. Trafik sorununa çözüm getiren köprülü kavşaklarımızdan üçüncüsünde sona yaklaştık. Çivril yolunda da elektrik hatlarının yer altına alınma işlemi tamamlanmak üzere. Ayrıca sporda harika bir durumdayız. Şehrimiz her yönüyle pırıl pırıl bir hale geliyor.” açıklamalarında bulundu.

Yoğun katılım sağlanan programda ayrıca doğum günü olan Başkan Cahan için basın mensupları tarafından kutlama yapıldı. Pastayı dernek başkanlarıyla birlikte kesen Cahan, teşekkürlerini iletti.

Son Düzenlemeler: 11 Ocak, 2018
İlgili İçerikler: Genel Başkan Yardımcısı, Milletvekili ve AR-GE Başkanı Hamza Dağ Uşak'ta Başkan Cahan'ın Önderliğinde Uşak Bir İlke Daha Ev Sahipliği Yapacak Başkan Cahan, Orhan Dengiz Lisesi'nin Yeni Binasını İnceledi Başkan Cahan, Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Hizmet Binasını İnceledi İlk Servisi Başkan Cahan Kullandı, Voleybol Turnuvası Başladı ​Başkan Cahan'ın çağrısına ilk yanıt miniklerden geldi Başkan Cahan'dan 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı BAŞKAN CAHAN MİNİKLERLE SATRANÇ MASASINA OTURDU BAŞKAN CAHAN'DAN BAYRAM MÜJDESİ UŞAK BELEDİYESİ BAŞKANI NURULLAH CAHAN'DAN BAYRAM TEBRİĞİ
uşak uşak belediyesi nurullah cahan basın toplantı 10 ocak çalışan gazeteciler günü