Başkan Nurullah Cahan, Doğup Büyüdüğü Köye Destek Verdi

22-04-2017

Belediye Başkanı Nurullah Cahan, babasının fahri imamlık yaptığı ve doğum yeri olan Merkez Yenişehir köyünün mezarlık çevre düzenleme sorununu çözdü.

Başkan Nurullah Cahan, köy ziyaretleri kapsamında, Merkez'e bağlı ve doğup büyüdüğü Yenişehir'de vatandaşla buluştu. Köy Muhtarı Salim Bak ve köy sakinleri tarafından karşılanan Başkan Cahan, babası Abdullah Cahan'ın fahri imamlık yaptığı, Yenişehir'de, 10 Ocak 1973 Çarşamba günü dünyaya geldiğini hatırlattı.

Babası Abdullah Cahan'ın Eşme Çalıkhasan köyündeki görevine kadar Yenişehir'de kalan Başkan Cahan, ailesinin burada güzel anılarının bulunduğunu ve hala diyalogun sürdüğünü ifade etti.

Bireylerin doğum tarihi ve yerinin unutulmadığını kaydeden Başkan Cahan, "Ben de en az sizler kadar Yenişehirliyim. Burada çok acı ve tatlı güzel günler geçirmişiz. Aile büyüklerim hala, Yenişehir'deki anılarımızı anlatır ve hatıralarımızı tazeler. Bu nedenle Yenişehir, ben ve ailem için ayrı bir yer taşır. Doğup büyüdüğümüz bu toprakları unutmayacağız ve gücümüz yettiğince sorunlarını çözmek için üzerimize düşeni yapacağız" dedi.

Mezarlık Düzenlemesi Yapıldı

Köyün mezarlığında çevre düzenlemesi yapıldığını kaydeden Başkan Cahan, "Köy sakinlerimizin mezarlığın çevre düzenlemesiyle ilgili bir talepleri oldu ve bizler de belediye ekiplerimizi bu konuda yönlendirdik. Köylümüz, bayramlarda ve özel günlerde ebediyete uğurladıkları yakınlarını, daha elverişli bir ortamda ziyaret edecekler. Hepsine Cenabı Allah'tan bir kez daha rahmet diliyorum. Köylere olan desteğimiz sadece burayla sınırlı kalmayacak ve ihtiyaç duyulan her köye imkanlarımız ölçüsünde gerekli katkıları sağlayacağız" dedi. Öte yandan Köy Muhtarı Salim Bak, köydeki diğer faaliyetlerle ilgili Başkan Nurullah Cahan'ı bilgilendirdi.

İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM'DAN MEMURLARA MÜJDE BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA Nurullah Berber
uşak uşak belediyesi nurullah cahan yenişehir köyü