Başkan Nurullah Cahan'ın Mevlid Kandili Mesajı

10-12-2016

Başkan Nurullah Cahan’ın Mevlid Kandili Mesajı

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Mevlid Kandili nedeni ile bir açıklama yayınladı. Böyle mübarek gecelerde ülkemizin ve milletimizin birliği için Allah’a (c.c) her zamankinden daha çok dua edilmesinin vurgulandığı açıklama şu şekilde devam etti:

“Kandil geceleri, milletimizin büyük önem verdiği, ibadetle geçirdiği, dualarla maneviyatın yükseldiği, anlamlı gecelerdir. Mevlid Kandili ise Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) alemlere rahmet olarak gönderildiği mübarek bir gündür. Peygamber Efendimiz biz Müslümanlar ve bütün insanlık için, her bakımdan mükemmel ve örnek bir hayat sürmüş; ahlakı, sevgiyi, şefkat ve merhameti, barış ve hoşgörüyü kendi yaşamında en somut şekilde insanlığa aktarmıştır. Efendimizin yolundan giderek, onun çizdiği doğru yoldan asla ayrılmamalıyız. Ülkemizin ve milletimizin her zamankinden daha çok birliğe, beraberliğe ve kardeşliğe ihtiyaç duyduğu bugünlerde rabbimize elimizi açmalıyız. Birliğimize ve beraberliğimize uzanan hain ellere karşı sadece O’na sığınmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin ve vatandaşlarımızın Mevlid Kandilini tebrik eder, tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını temenni ederim”

Son Düzenlemeler: 12 Aralk, 2016
İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM'DAN MEMURLARA MÜJDE BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA Nurullah Berber BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE
uşak belediyesi nurullah cahan mevlid kandili kutlama mesajı dini gün