​Basketbola 1 yılda 626 Bin TL Destek

23-02-2016

Basketbola 1 yılda 626 Bin TL Destek

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak Sportif Basketbol Takımı’na maddi manevi destek olduklarını iletirken, takımın en iyi yerlerde olması için desteklerin süreceğini açıkladı.

Uşak Belediyesi, kentin Süper Toto Basketbol Ligi’ndeki temsilcisi Uşak Sportif Basketbol Takımına 200 bin TL destekte bulundu. Belediye hizmet binasında gerçekleşen törende Başkan Nurullah Cahan sembolik yardım çekini Uşak Sportif Basketbol Takımı’nda yeni başkanlık görevini devralan Ömer Özden’e teslim etti. Takımın yönetim, teknik heyet ve oyuncularının tam kadro katıldığı toplantıda desteklere devam sözü çıktı. Diğer yandan yapılan yardımla birlikte basketbol takımına son bir yıl içinde 626 bin TL belediye desteği sağlanmış oldu.

Gurur vesilemiz

Toplantıda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentin gurur vesilesi olan takımlarına sahip çıkmaya devam edeceklerini belirtti. Cahan,”Sportif bir şehir olmanın en önemli ayaklarından birisi basketbol takımımızdır. Bu nedenle destek vermeye devam ediyoruz. Yaklaşık 15 gün önce 50 bin TL destek sağlamıştık. Bugün de 200 bin TL destek verdik. Bu rakam son bir yıl içinde 626 bin TL olarak gerçekleşti. Takımımızın kalıcı olmasını istiyoruz. Bu nedenle takımımızın yanında olmayı sürdüreceğiz” dedi.

Desteklerle daha iyi yerlere

Takımın desteklerle daha iyi yerlere geleceğini belirten Uşak Sportif Basketbol Takımı Başkanı devralan Ömer Özden, ”Uşak bu lige çıkan nadir illerden birisidir. Bunda takım antrenörümüz, yönetimimiz ve şehrin çok faktörü var. Yani tüm dinamikler bir araya gelince her şey güzel oluyor. Bu şehir takımımıza çok şeyler kazandırdı. Hala tecrübe edeceğimiz çok şeyler var. 3 yıl içinde kendini ispatlayan takımımız iş birliği içinde daha da ilerleyecektir. Maddi ve manevi gönül birliği yaparak kalıcı olacağız ve Avrupa’da ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

Son Düzenlemeler: 23 ubat, 2016
İlgili İçerikler: Uşak Seçmeninden AK Kadrolara Tam Destek Uşak Belediyesi Destekleriyle Yetimler Eskişehir'e Uğurlandı TSD Genel Başkanı Boyraz: Uşak'ı tanıyamadım, 6 yılda çok değişmiş Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne Belediye Destekli Çanakkale gezisi Çaba Minik Sporcudan, Destek Başkan Cahan'dan Gençlerden Sporun Hamisi Başkan Cahan'a Büyük Destek Nesilleri Birleştiren Ata Sporuna Belediyeden Tam Destek Uşak Belediyesi Bir Yılda Bininci İskanını Verdi Bir Yılda Üçüncü Battı Çıktı Şehre Kazandırılıyor: Asfalt Serim İşlemi Başladı Uşak Belediyesin'den Vefa Spor'a Destek
uşak belediyesi nurullah cahan marka şehir uşak sportif başarı spor basketbol 626 bin destek