​Bayan Personele Anneler Günü Jesti

12-05-2015

Bayan Personele Anneler Günü Jesti

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Anneler günü nedeniyle bayan personel ile bir araya geldi. Bayan personele her zaman destek olduklarını kaydeden Başkan Cahan, annelik gibi zor bir görevi üstlenen bayanların çok değerli olduğunu vurguladı.

Uşak Belediyesi Anneler Günü nedeniyle düzenlediği etkinliklerine devam ediyor. Bu kapsamda Belediye bünyesinde çalışan bayan personele günün anlamı nedeniyle jest yapıldı. Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve Eşi Halime Cahan’ın bütün personele tek tek çiçek verdiği etkinlikte bir konuşma yapan Cahan bayanları her zaman dikkate aldıklarını söyledi.

Annelerimizi unutmadık

Anneler Günü’nün Türk toplumundaki önemine değinen Belediye Başkanı Nurullah Cahan, bugünü en dolu şekilde kutladıklarını bildirdi. Belediye bünyesinde birçok bayanın aynı zamanda anne olduğunu dile getiren Cahan,”Belediye olarak anlamlı günlerde personelimizi yalnız bırakmıyor ve yanında oluyoruz. Bu konuda pozitif ayrımcılık yaparak bayan personelimize ayrıcalık tanıyoruz. Bilindiği gibi bünyemizde bayan personelimize her zaman destek veren bir yapıda olduk. Anneler Günü’nde de onları yalnız bırakmadık. Bu vesileyle küçük de olsa hediyelerimizi personelimize takdim ettik” dedi.

Personelin bu şekilde motivasyonunun arttığına dikkat çeken Başkan Cahan, “Bu sayede hizmet kalitesini artıyor” ifadesini kullandı.

Etkinlikler sürüyor

Bütün personele aile gözü ile baktıklarını ifade eden Cahan, bu tür etkinliklerin süreceğini belirtirken sözlerini şu şekilde tamamladı: “Personelimiz ile her zaman aile olmayı önemsedik. Bu nedenle farklı organizasyonlar ile her zaman bir araya geliyoruz. Programlarımızda personelimizin beklentilerini de dinleme imkanına kavuşuyoruz. Bu sayede çalışanlarımızın sorunlarına da eğilme imkanı doğuyor. Belediye olarak personelimiz ile buluşmalarımız sürecek”

İlgili İçerikler: Hesna Öğünür 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ KURTULUŞ GÜNÜNDE MİLLİ DUYGULAR DORUĞA ULAŞTI UŞAK BELEDİYESİ SPOR İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN STATLARINDA KULLANILMAK ÜZERE SKORBORD ALIMI DOĞRUDAN TEMİN UŞAK BELEDİYESİ DÜNYA SU GÜNÜ'NÜ FARKINDALIK İÇİN ETKİNLİKLERLE GEÇİRDİ UŞAKTA GÜN BİRLİK GÜNÜ BAŞKAN ÇAKIN'DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI Moda Fest Üçüncü Gününde de Yoğun İlgi Gördü Genç Kuşak Fest İkinci Gününde de Coşkuya Sahne Oldu Uşak Belediyesi'nden Gece Görevindeki Personele Sahur Jesti
bayan personel anneler günü