Belediye Başkanı Cahan'dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

2-12-2016

Belediye Başkanı Cahan’dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeni ile bir açıklama yayınladı. Huzurlu ve güvenli bir toplum oluşturmanın yolu engelli vatandaşlara saygıdan geçtiğine dikkat çekilen açıklama şu şekilde devam etti:

“Dileğim hiç kimsenin engeller ile karşılaşmamasından yanadır. Ama hayatın gerçekleri arasında bu tür engeller ile insanların karşılaşması söz konusudur. İşte bu bilinçle hareket ederek engelli kardeşlerimize desteğimizi ve sevgimizi hiçbir zaman esirgememeliyiz. Engelli kardeşlerimizin sorunlarına sahip çıkarak, doğru ve kalıcı çözümler üretmeliyiz. Kardeşlerimizin bizden bir farkının olmadığı düşüncesinde olmalı ve toplum olarak en büyük görevlerimizden birisini yerine getirmeliyiz. Ülkemizde son yıllarda engelli bireylerin ve ailelerin sosyal ve ekonomik durumlarını iyileştirmeye yönelik devletimizin düzenlemeleri faaliyete geçmiştir. Bizlerde engellerin kalkması adına belediyecilik anlamında durmaksızın çalışmaktayız. İşte bütün bunlar ışığında engelli kardeşlerimize desteğimizi hiç azaltmadan daha da çoğaltarak yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım”

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
İlgili İçerikler: 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı 07.02.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 07.02.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı 03.01.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 03.01.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı 06.12.2023 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı
uşak belediyesi nurullah cahan belediye başkanı yeni uşak engelliler günü