Belediye Başkanı Nurullah Cahan Engelli Öğrencilerle Buluştu

4-12-2017

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Vala Gedik Özel Eğitim Mesleki Eğitim Okulunda öğrenim gören engelli öğrencilerle kahvaltıda buluştu. Ailelerin de yer aldığı etkinlikte engelsiz bir Uşak vurgusu yapıldı.

Uşak’ın engelsiz bir şehir olmasına ve dayanışma kültürünün her alanda öne çıkmasına önem verdiklerini her fırsatta dile getiren Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Belediye Sosyal Tesisi Atapark Çayzade’de engelli gençlerle bir araya geldi. Programa eşi Halime Cahan ile birlikte katılan Başkan Cahan, misafirleriyle birebir ilgilendi.

Özel eğitim gören öğrencilerle sohbet eden Başkan Nurullah Cahan, kahvaltı programının ardından oyun havasıyla keyifli dakikalar geçiren gençlere ritim tutarak eşlik etti. Cahan, engelli öğrencilerin boyunlarına hediye olarak soğuktan korunmaları için kendi elleriyle kaşkol taktı. Okul yönetimi tarafındansa Başkan Cahan’a öğrenciler tarafından yapılan bir tablo hediye edildi.

Cumhur Acar, "Tek isteğimiz sıcak bir gülümseme"

Okul Müdürü Cumhur Acar, "Böyle güzel bir organizasyon vasıtasıyla bizlerle buluşan Sayın Belediye Başkanımız Nurullah Cahan Beyfendiye çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir organizasyondu. Çocuklarımız için en büyük mutluluk anı güzel bir şekilde yaşayabilmeleri. Her şey sevgiyle aşılıyor, gülümsemeleriyle aşılıyor. Bizler çocuklarımızın farklı olmadıklarını herkesin bilmesini, sıcak bir gülümsemeyle yaklaşmasını istiyoruz. Her türlü imkanı sağlayan devletimize, yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum." dedi.

Başkan Cahan, "Mutluluk engel tanımaz"

Okul yönetimi ve öğrencilerini misafir etmekten dolayı mutluluk duyduklarını belirten Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Onların yüzlerinin gülmesi demek bizim yüzlerimizin gülmesi demektir. Ve Uşak halkı adına yaptığımız bu etkinliklerle onların kazandığı neşe bizlere de neşe demektir." açıklamalarında bulundu.

Uşak Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü'nün engellilere yönelik önemli çalışmalar yaptığını ve yanlarında olduğunu kaydeden Başkan Cahan, "Bugün Dünya Engelliler Günü münasebetiyle onlarla kahvaltıda buluştuk. İhtiyaçlarını, taleplerini dinledik ve yine okullarında kendilerini ziyaret edeceğiz, isteklerini karşılayacağız. Şunu açık ve net olarak ifade ediyorum, AK Parti döneminde özellikle engelli vatandaşlarımıza çok ciddi katkılar sağlandı. Bu çocuklarımızın ailelerine bakım paraları, okulumuzun her türlü ihtiyaçlarının karşılanması, evlerinden servisle alınıp okula getirilmesi ve yine evlerine servisle bırakılması, belediyemiz aracılığı ile özellikle sosyal anlamda her türlü imkanın sağlanması gibi pek çok konuda devletimiz ve bizler onların yanındayız. Bütün bunlar ele alındığında sosyal bir devlet olmanın gereğinin yerine getirildiğini görüyoruz. Onlar şehrimize emanet, insanlığa emanet ve bu emanete sahip çıkmak güzel bir duygu. Mutlu olmak için engel yok. Hayatta başarılı olmak için yine engel yok. Tüm engelleri aşarak İnşallah mutlu bireyler, mutlu aileler ve mutlu bir toplum inşa edeceğiz." diye konuştu. Bundan sonraki süreçte de engellilerin, desteğe ihtiyacı olan vatandaşların sosyal, kültürel ve maddi anlamda her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini vurguladı.

Son Düzenlemeler: 05 Aralýk, 2017
İlgili İçerikler: Nurullah Berber 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı Güneli Köyünden, Nurullah Ateş 07.02.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 07.02.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı KIZ MESLEK LİSESİ'NİN EMEKTAR ÖĞRETMENLERİ YILLAR SONRA AYNI BİNADA BULUŞTU 03.01.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan değer Sevgi 3 aralık engelliler