BELEDİYE BAŞKANI NURULLAH CAHAN MUHTARLARLA BULUŞTU

23-10-2018

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Muhtarlar Günü nedeniyle kent merkezine bağlı olarak çalışan muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarların katılımıyla Kent Park’ta ağaç dikildi.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Atapark Çayzade’de düzenlenen programda muhtarlarla buluştu.Öğle yemeğinde muhtarlarla birlikte olan Cahan, daha sonra Uşak’ın gözbebeği Kent Park’ta merkez ve köy muhtarlarına projedeki son durumu ve yapılacakları anlattı.‘Sizin de bir dikili ağacınız olsun’ projesi kapsamında Kent Park’a ağaç dikimi gerçekleştirildi.

Demokrasinin en temel yapı taşlarından olan muhtarlar, bu özel günü kendilerine armağan eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarını sunarak, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a hizmetleri nedeniyle teşekkür etti.

Başkan Cahan, demokrasiye katkılarından ve halka sundukları hizmetlerden dolayı muhtarların ülkemiz için önemini dile getirerek, Uşak’a yapılan hizmetlerin tanıtımında ve anlatımında Uşak Belediyesi’ne çok kıymetli yardımlarda bulunduklarını söyledi. Bunun yanı sıra Başkan Cahan başta Uşak’ta görev yapanlar olmak üzere tüm muhtarlarının Muhtarlar Günü’nü tebrik ederek şöyle konuştu:

“Biliyorsunuz muhtarlık zor bir iş, seçimle ilgileniyor, seçimle geliyor. Halkı memnun etmek, köylere ve mahallelere hizmet etmek için arkadaşlarımız asli olarak çalışıyor. Bu vesileyle dedik ki hem onların Muhtarlar Gününü tebrik edelim, hem onlarla Uşak’ın kalbinde inşa ettiğimiz Kent Park’ta ağaç dikelim. Bu sayede Uşak merkez köy ve mahalle muhtarlarımızın Kent Park’ta dikili bir ağacı olmuş oldu.”

HAYAL DENİLEN PROJE GERÇEK OLDU

Sözlerinde projenin gerçekleşmesinden duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Cahan, “Uşak’ın tam merkezinde 4 yıl önce herkesin hayal dediği, olsa çok iyi olur ama çok zor dediği o projeyi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ben özellikle bu projenin gerçekleşmesinde bize her sıkıştığımızda önümüzü açan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, o dönem görevde bulunan başbakanlarımıza ve bakanlarımıza, milletvekillerimize, tüm il teşkilatımıza, özellikle Uşaklı hemşehrilerimeve muhtar arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bu Uşak’a kazandırdığımız güzel bir hizmet oldu. Şimdiden halkımıza, şehrimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İlgili İçerikler: TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU Nurullah Berber 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı Güneli Köyünden, Nurullah Ateş 07.02.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 07.02.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı KIZ MESLEK LİSESİ'NİN EMEKTAR ÖĞRETMENLERİ YILLAR SONRA AYNI BİNADA BULUŞTU
kent park uşak uşak belediyesi nurullah cahan muhtarlar günü