Belediye Çalışanları Aile İftarında Buluştu

15-06-2017

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, iftarını belediye personeliyle birlikte yaptı.

Uşak Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programı kapsamında Başkan Cahan orucunu belediye çalışanlarıyla birlikte açtı.

Huzurpark'ta bulunan halı sahada gerçekleştirilen iftar programına yoğun bir katılım sağlandı. Gerek mahalle iftarları gerekse çeşitli ziyaretlerle Uşak halkıyla yan yana olan Başkan Cahan, bu güne kadar birlikteliğini sürdürdüğü belediye personeliyle de program kapsamında bir kez daha bir araya geldi.

Personelle birlikte iftar yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Nurullah Cahan, "Uşak Belediyesi olarak bir aileyiz. İşçisi, memuru, müdürleri ve belediye başkan yardımcılarımızla birlikte ailecek buluşmak istedik. Uşak'a ciddi anlamda hizmetler sunuyoruz. Çalışmalarımızı 24 saat esasıyla yürütüyoruz. Dur durak nedir dinlemedik, dinlemiyoruz. Tüm ekiplerimizle birlik içerisinde mesai mevhumu gözetmeksizin hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Yolları yapan, meydanları yapan, battı çıktıları yapan, sosyal ve kültürel etkinlikleri gerçekleştiren personellerimizle birlikteyiz. Güzel bir aile iftarı oldu. Çalışanlarımızla aynı sofrayı paylaşmaktan büyük bir memnuniyet duyduk." dedi.

"UŞAK BELEDİYESİ MEMLEKET SEVDALILARIYLA BİR AİLE"

Uşak Belediyesi'nin Uşak'a gönül vermiş çalışanlarıyla ve vatandaşlarıyla bir bütün olduğu vurgusunu yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Bu birlikteliğimizle Uşak için daha iyi hizmetler ortaya koyacağız. Daha başarılı çalışmaları hep birlikte Uşak için hayata geçiriyoruz. Emekleriyle, fedakarlıklarıyla bizleri yalnız bırakmayan tüm personelimize teşekkür ediyoruz. Halkımıza sabır ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Uşak, göreve geldiğimiz günden bu yana işte bu kadrolarla çok daha farklı bir şehir oldu. Bundan sonrası için de bu döneme kadar yapılmayan hizmetleri yapmak, vatandaşımızın yaşam kalitesini arttırmak için uyguladığımız projeleri hız kesmeden sürdüreceğiz." açıklamalarında bulundu.

İftar programında çalışanlar ve ailelerinin yanı sıra Uşak Belediyesi Başkan Yardımcıları Hüseyin Ufuk Uğur, Hakan Uludağ, İsmail Ünal ile Nurullah Furuncu ve belediye daire müdürleri yer aldı.

İftar programının ardından, çocukların ve ailelerin katıldığı çeşitli yarışmalar düzenlendi. Daha sonra sahnede semazen, Aşık ile Maşuk, Karagöz ile Hacivat, Ateş Adam gösterileri yapıldı.

Renkli görüntülere sahne olan etkinliklere çocuklar kadar yetişkinler de büyük ilgi gösterdi.

Son Düzenlemeler: 16 Haziran, 2017
İlgili İçerikler: Naile Eroğlu TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET Naile Demirel 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı 07.02.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 07.02.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan aile personel iftarı