​Belediye Yollarda 2016 Yılına Hızlı Başladı

30-03-2016

Belediye Yollarda 2016 Yılına Hızlı Başladı

Belediye Başkanı Nurullah Cahan yol çalışmalarına hızlı başladıklarını belirtirken,”2016 yılında da ana caddelerimizde değişim devam edecek. Bunun ilk adımını ise Dikilitaş Mahallesi, Karaağaç Mahallesi’nde başlattık” dedi.

Uşak Belediyesi kentin ana caddelerinde değişim için 2015 yılında başladığı çalışmaları ara vermeden sürdürüyor. Trafiğin yoğun aktığı ana caddeleri modern bir hale getiren Belediye, 2016 yılında da ana caddeler konusunda önemli adımlar atıyor. Bu kapsamda çalışmalara Dikilitaş ve Karaağaç Mahallerinde başlandı. Yıllardır bozuk ve tahrip olmuş olan yollarını ve kaldırımlarını modern şekilde yeniden dizayn edilmesi kapsamında 1. Yeni Sokak, Mimar Sinan Caddesi, Barbaros Caddesi ve Gediz Uluyolu Caddelerini çalışmalara start verildi.

Karaağaç ve Dikilitaş Mahallerinde Başladı

Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Amacımız bütün mahallelerde ana caddeleri daha kullanılabilir ve modern yapmaktır” dedi. 2015 yılında yapılan çalışmalar gibi 2016 yılında da çalışmaların devam edeceğini müjdeleyen Cahan, “2015 yılında ilimizde Fatih Caddesi, Zübeyde Hanım Caddesi, Nuri Şeker Caddesi, Kıbrıs Caddesi, Tekmen Ulu Yolu gibi ana yolları beklentilerin de üzerinde modern yollara kavuşturmuştuk. Bunun yanında birçok sokakta da yol ve parke çalışmaları yapmıştık. Bu çalışmaları 2016 da daha kapsamlı yapmak için çalışmalarımıza başladık. Ekiplerimiz bu bağlamda Karaağaç ve Dikilitaş Mahalleleri içinde yer alan kapsamında 1. Yeni Sokak, Mimar Sinan Caddesi, Barbaros Caddesi ve Gediz Uluyolu Caddelerini en güzel hale getirecek” ifadesini kullandı.

Tüm mahallerde çalışılacak

Yenilenen araç envanteriyle bütün mahallelerin isteklerini gözeten bir yapıda yoğun bir çalışma yapacaklarını ileten Cahan, “Bilindiği gibi daha az zamanda daha çok iş yapmak için araç ve gereçlerimizi yenilemiştik. Bu konuda Türkiye’nin en iyi belediyeleri arasında yerini almıştık. İşte bu yatırımlarımız tüm mahallelerde meyvelerini verecek. Kentimizdeki bütün mahallelerimizin ana caddelerini istenilen düzeye getireceğiz. Bozuk yol kalmaması adına ne gerekiyorsa yapacağız. Ayrıca kent içi çevre yollarını da bitirerek ilimize büyük bir kolaylık sağlayacağız” dedi.

İlgili İçerikler: 2018-2020 Yılına Ait Ödeme Emri Listesi - Uşak Belediyesi Hukuk İşleri Müdürlüğü'nde Bildirilmi Kentin İlk Moda Festivali Moda Fest Başladı! Sanata Doyuran Festival Başladı Kurtuluş Kum Voleybol Turnuvası Atapark'ta Başladı İlk Servisi Başkan Cahan Kullandı, Voleybol Turnuvası Başladı Milli Eğitim ve Öğretmenevi'nin Yeni Binalarında Çalışmalar Başladı Uşak'ta 3 günlük çocuk festivali coşkulu bir şekilde başladı Uşak'ta 7 Günlük Tiyatro Şöleni Başladı Çivril Caddesi'nde Geri Sayım Başladı Büyük Erkekler Basketbol Turnuvası Başladı
uşak belediyesi nurullah cahan başkan çalışma 2016 belediye yol modern yollar