​Belediyeden Bir Z-Kütüphane Daha

8-11-2016

Belediyeden Bir Z-Kütüphane Daha

Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentte eğitimin en iyi yerlere gelmesi adına kurumsal anlamda desteklerin süreceğini anlatırken, “Eğitim ve öğretimde kalitenin artması adına yapacağımız desteklerin önemli olduğunu biliyoruz” dedi.

Uşak Belediyesi okullarda eğitime katkı sağlamak amacıyla başlattığı Z-Kütüphane yapımına birisini daha ekledi.  Bu kapsamda Dadaylı Miralay Halit Akmansü İlkokulu’na Belediye tarafından yapılan Z Kütüphane hediye edildi. Kütüphanenin açılış törenine Uşak Valisi Ahmet Okur, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, İl Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Erol Korkmaz öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Eğitimin her zaman yanındayız

Burada bir açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, eğitim adına yapılan tüm projelerin yanında olduklarını kaydetti. Cahan şunları söyledi: “Şehrimizin en köklü okullarından birisindeyiz. Bugün burada Z-Kütüphanesi’nin açılışını yapmaktan ayrıca onur duyuyorum. Şahsım da bu okulda okuyarak eğitim hayatına devam etti.  Biz kurum olarak her zaman eğitime yapılan yatırımlara değer vermekteyiz. Bu nedenle eğitimle ilgili gelen tüm talepleri değerlendiriyoruz. Belediye olarak bundan sonra da eğitimin yanında olacağız. Kurumlar arasında bu bağlamda eğitim ve öğretim adına yapılması gerekenler işbirliği içinde yapacağız. Z-Kütüphanesi konusunda da gücümüzün yettiği oranda okullarımıza yapmaya devam edeceğiz”

Eğitime yapılan yatırımları önemsiyoruz

Okullara yapılan yatırımlara değerli bulduklarını ifade eden Uşak Valisi Ahmet Okur, “Okullara yapılan yatırımlar bu bağlamda bizler için çok değerlidir. Burada öğrencilerimiz için çok güzel bir imkan tanındı. İlimizin eski kurumlarından olan okulumuzda böyle modern bir kütüphanenin olması heyecan vericidir. Çocuklarımız okullarına bundan sonra daha da sevecek gelecekler. Bu noktada bir müjde daha vermek istiyorum. Bundan sonra okullarımızda matematik sınıfları da olacak.  Yapılan bu kütüphanede emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Konuşmaların ardından protokol ve öğrenciler birlikte açılış kurdelesini kestiler

Son Düzenlemeler: 09 Kasm, 2016
İlgili İçerikler: Başkan Cahan'ın Önderliğinde Uşak Bir İlke Daha Ev Sahipliği Yapacak Kent Park Hız Kazandı: 3 Okul Daha Yıkılıyor Uşak Belediyesi, Kız Öğrenciler İçin Daha Güvenli Bir Yol Yapıyor ​Tüfenkçi, "Uşak AK Belediyecilikle Daha da Güzelleşiyor" ​Uludağ, "Desteklerle Daha Çok Öğrenci Mutlu Olacak" ​Belediyeden Birlik ve Beraberlik İçeren Anlamlı Davranış ​Cahan,"Ortak Akıl ile Sanayi Bölgemiz Daha da Gelişecektir" "Eski Spor Salonu Yıkılıyor, Yerine Daha Moderni Geliyor" ​Bayırbucak Türkmenlerine İki TIR Daha Yardım Gitti ​Hastaneye Güneyden Ulaşım Artık Daha Kolay Olacak
uşak belediyesi nurullah cahan açılış ahmet okur z kütüphane