​Belediyenin İki Yılı Düzenlenen Programla Anlatıldı

6-04-2016

Belediyenin İki Yılı Düzenlenen Programla Anlatıldı

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Görevde oldukları iki yıl içinde önemli işlere imza attıklarına değinirken, “Üçüncü yılımız ve görevde olduğumuz zaman diliminde kentimizi Türkiye’nin parlayan yıldızı yapacağız” ifadesini kullandı.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın 30 Mart 2014 seçimlerinde göreve gelmesinin akabinde yaptığı çalışmaların tanıtım programı gerçekleştirildi. Belediye Hizmet Binası önünde gerçekleşen, “Sevdamız Uşak” isimli fotoğraf sergisinin de açılışının yapıldığı programa Uşak Valisi Ahmet Okur, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, AK Parti İl Başkanı Servet Kuş, Belediye Başkan Yardımcıları Hakan Uludağ, Hüseyin Ufuk Uğur ve Erol Korkmaz, belediye meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Programda iki yıllık belediye hizmetleri kısa bir tanıtım filmiyle de gösterildi.

Planlı programlı çalıştık

Programın açılış konuşmasını Belediye Başkanı Nurullah Cahan yaptı. Göreve başlar başlamaz planlamalarını yaptıklarını anlatan Cahan, “İki yıl önce sevdamız Uşak, aşkımız Uşak diyerek yollara çıktık. Halkımızın teveccühüyle belediye başkanlığına başladık. Eksikliklerimizi tespit ettik ve kollarımızı sıvadık. Sonrasında ekipmanlarımızı kurarak plan ve projelerimizi yaptık. Daha sonra da Ya Allah Bismillah diyerek işlere başladık. Çok şükür güzel ve başarılı bir şekilde yolumuzda ilerledik” dedi.

Projelerin birçoğu hayata geçecek

Birçok projenin 2016 yılında hayat bulacağını müjdeleyen Cahan, “İnşallah bu yıl sonunda Uşak’ın yeni merkezini hep beraber açacağız. Kentsel Dönüşüm Projesi’nde bugün olduğu gibi açılış merasimi yaparak projemizi halkımıza sunacağız. Dokuzsele Deresi Projesi’nin kenarında bir akşam sefası yapma imkanını vatandaşlarımıza sunacağız. Kimsenin olmaz dediği Kent Park Projesi’ni de Allah’ın izniyle hemşehrilerimize hediye edeceğiz. Bunların yanından sosyal belediyecilik anlamında insanlarımız için büyük projeler ortaya koyduk. Ecdadımız demiş ki ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’. Biz de yetime, fakire ve fukaraya ve dar gelirliye kötü günlerinde elimizi uzattık. Bunların tamamını kentimiz için yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Üçüncü yılımıza da çok hızlı başladık. Bu yıl bizim için projelerin daha da hızlandığı bir yıl olacak. Çalışmalarımızla biz inanıyoruz ki şehrimiz Türkiye’nin parlayan yıldızı olacak.  Bizlere projemizde destek veren herkese teşekkür ediyoruz” ifadesini kullandı.

Terör bizi yıkamayacak

Yaşanan terör olaylarına da değinen Cahan sözlerini şöyle tamamladı: “Ülkemiz bugünlerde zor günler geçiriyor. Ağır imtihanlar veriyoruz. Bizler bugüne kadar sağlamış olduğumuz birlik ve beraberliğimizi devam ettirerek düşmanlarımızın kökünü kazıyacağız. Bu vesileyle ahrete intikal eden tüm şehitlerimize rahmet diliyorum. Doğuda ve Güneydoğuda ülkemizin geleceği için ve bizlerin huzuru için savaşan güvenlik kuvvetlerine de dua ediyoruz”

Konuşmanın ardından protokol üyelerinin açılış kurdelesini kesmesiyle fotoğraf sergisi açıldı.

Son Düzenlemeler: 06 Nisan, 2016
İlgili İçerikler: İLK İFTAR SOFRASI DİKİLİTAŞ'TA KURULDU DİKİLİTAŞ MİLLET BAHÇESİ ZENGİN DONATILARIYLA TAM NOT ALDI ŞEHRİN YENİ GÖZDESİ; DİKİLİTAŞ MİLLET BAHÇESİ Uşak Merkez Dikilitaş Mahallesi'nden Hatice Karabulut 20-11-2023 tarih ve 362 sayılı BMK 20-11-2023 tarih ve 364-365 sayılı BMK 20-11-2023 tarih ve 361 sayılı BMK 20-11-2023 tarih ve 367 sayılı BMK 20-11-2023 tarih ve 363 sayılı BMK UŞAK'TA İKİ PROJENİN RESMİ AÇILIŞI YAPILDI
uşak belediyesi Tanıtım marka şehir belediye hizmette iki yıl çalışimalar program sevdam uşak sergi