Birbirinden Değerli Uşak Fotoğrafları Görücüye Çıktı

3-02-2017

Birbirinden Değerli Uşak Fotoğrafları Görücüye Çıktı

Uşak Belediyesi ve 1 Kare Fotoğraf Sanatçıları Derneğinin ortaklaşa düzenledikleri Foto Safari ilk etap fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Foto Safari İlk Etap’ı 20 Ekim-20 Kasım tarihleri arasında yapıldı ve 60 kursiyere sahada eğitim verildi. 25-26 Aralıkta ise safari fotoğraf çekimleri gerçekleştirildi. Bugün itibariyle de fotoğraf sergisi ziyaretçilerine kapılarını açtı. Tamamı Uşak’a ait olan fotoğraflar bir hafta boyunca Atatürk Kültür Merkezi’nde sergilenmeye devam edecek. Açılışa Uşak Valisi Ahmet Okur, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Uşak Fotoğraf Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Ömer Önal, üyeler ve sanatseverler katıldı.

Açılıştan önce konuşma yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak’a ait değerlerin sergileneceği fotoğraf sergisinin açılışını yaptıklarını belirterek, “Bu oluşuma katkı veren Fotoğraf Sanatkarları Esnaf Odasına, 1 Kare Fotoğraf Sanatçıları Derneğine ve katılımcılara teşekkür ederim. Şehrimiz keşfedilmeyi bekleyen bir hazine gibi tarihi ve doğal güzellikleri içinde barındırıyor. Kursiyerlerimizde bu değerleri fotoğraf olarak sergileyerek Uşak kamuoyuna sunuyor. Arkadaşlarımız başarılı bir işe imzalarını attılar. Mayıs ayı içerisinde de tarihi, kültürel ve doğal değerlerimizi profesyonel bir şekilde ortaya koyarak Ulusal Foto Maraton etkinliğini düzenlemeyi planlıyoruz” ifadesini kullandı.

Uşak Valisi Ahmet Okur ise, “Uşak’ın tanıtılması ve değerlerinin bilinmesi adına yapılan bu tür çalışmalar önemli yere sahiptir. Bizlerde turizm pazarında Uşak’ı en iyi şekilde tanıtarak en iyi noktalara getirme çabası içerisindeyiz. 60 kursiyerimiz güzel fotoğraflar çektiler ve sertifikalarını alacaklar. Emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Konuşmaların ardından kursiyerlere katılım belgeleri verildi ve serginin açılışı gerçekleştirildi.

İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK
uşak uşak belediyesi nurullah cahan fotoğraf sergisi foto safari