Cahan, "Eğitimler ile Personelimiz Gelişiyor"

9-03-2015

Cahan, “Eğitimler ile Personelimiz Gelişiyor”

Uşak Belediyesi 657 Devlet Memurları Kanunu, Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği, İntibak ve Terfi Düzenlemeleri konularında personeline eğitim verdi. Belediye Başkanı Nurullah Cahan eğitimlerin devam edeceğini belirtti.

Uşak Belediyesi personel eğitimlerine devam ediyor. Bu kapsamda bir eğitim daha gerçekleştirildi. Atatürk Kültür Merkezi’nde İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Sebaattin Karakaya’nın verdiği eğitimlerde 657 Devlet Memurları Kanunu, Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği, İntibak ve Terfi Düzenlemeleri konuları anlatıldı.

Kaliteli hizmet

Personel eğitimleri konusunda hassasiyetlerinin devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Eğitimlerimiz her ay düzenli olarak devam etmektedir. Eğitimler ile yetişmiş ve bilgili personel hedefliyoruz” dedi. Birçok farklı konuda personelin donanımlı olmasını arzu ettiklerini vurgulayan Cahan, “Belediyemiz kentimizin gelişiminde önemli bir kurumdur. Hemen hemen bütün vatandaşlarımız belediyecilik anlamında kurumumuz ile ilişki kurmaktadır. Dolayısıyla belediyemiz iş yoğunluğu olan kurumların başında gelmektedir. Vatandaşlarımız farklı birçok konuda belediyemize gelirken, personelin de en kaliteli şekilde hizmet vermesini beklemektedir. Bu noktada bilinçli ve kendini geliştirmiş personelin önemi ortaya çıkmaktadır. Personel eğitimlerimiz bu nedenle son derece önem arz etmektedir” dedi.

Kurumsal belediyecilik

Kurumsal bir belediyenin olması için kanunlara, yönetmeliklere ve işleyişe hakim personelin şart olduğunu aktaran Cahan, bu konuda istenilen düzeye ulaşacaklarını bildirdi.

Cahan, “Eğitimlerimiz bundan sonraki planlamalarımızda da aksatmadan sürecek. Personelimizin sadece mevzuat açısından değil, aynı zamanda pratikte kendi işleri ile ilgili gelişimini de hedeflemekteyiz. Örneğin bir itfaiye personeli mesleki anlamda en ileri noktalara eğitimler ile gelecek. Aynı şekilde zabıtamız da her anlamda donanımlı olacak. Kısacası personelimiz her konuda donanım sahibi olacak ve ilimize en güzel şekilde hizmet verecek” diyerek eğitimlerin süreceğini anlattı.

Son Düzenlemeler: 09 Mart, 2015
İlgili İçerikler: TÜRKİYE FİNALLERİNİ KAZANARAK KUPAYI BAŞKAN CAHAN'A HEDİYE EDECEKLER SERBEST MUHASEBECİLER MALİ MÜŞAVİRLER ODASINDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ SANAT TARİHİ BAŞKAN CAHAN'I UNUTMAYACAK BAŞKAN CAHAN MİNİKLERİN GLUTENSİZ YEMEK DAVETİNE KATILDI BAŞKAN CAHAN MUHASEBECİLER GÜNÜ TOPLANTISINA KATILDI ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ UŞAK BÜROSU'NDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKETİ TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER, ŞEHİTLER, DUL ve YETİMLERİ DERNEĞİ'NDEN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKET BAŞKAN CAHAN'A BİR TEŞEKKÜR DAHA BAŞKAN CAHAN'A TÜRKİYE HALK OYUNLARI FEDERASYONU'NDAN TEŞEKKÜR PLAKETİ HİZMET-İŞ SENDİKASI BAŞKAN CAHAN'I ZİYARET ETTİ
eğitim personel