​Cahan, "En İyi Sevgili Eştir"

14-02-2015

Cahan, “En İyi Sevgili Eştir”

Belediye Başkanı Nurullah Cahan 14 Şubat Sevgililer Günü nedeni ile organize edilen etkinlikte 9 çiftin nikahını kıydı. Başkan Cahan programda yaptığı açıklamada, “En iyi sevgili eşlerimizdir. Bu nedenle evlilikleri önemsiyoruz” dedi.

Uşak Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel bir program hazırladı. Bu kapsamda Sevgililer Günü’nde evlenmek isteyen 9 çiftin nikah memurluğunu Başkan Nurullah Cahan yaptı. Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen organizasyona Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın yanı sıra, Uşak Belediyesi Özel Kalem Müdürü Seyfullah Furtana, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yusuf Görgülü, evlenecek çiftler ve yakınları katıldı. Heyecanları gözlerinden okunan çiftlerin nikahı adeta bir festival havasında kıyıldı.

Evlilik kutsal kurumdur

Programda bir konuşma yapan Nurullah Cahan, anlam dolu bir günde kutsal saydıkları evliliklere hep birlikte şahitlik etmenin heyecanını yaşadıklarını belirtti. “Bizler her zaman evlilikte keramet olduğuna inanan bir yapıdayız” diye konuşan Başkan Cahan, “Bu nedenle evlilikler bizler için her zaman değerli olmuştur. Bugün yine anlamlı bir etkinlik ile sevgililer gününü kutluyoruz. Biz her zaman en güzel ve en özel sevgilinin eş olduğuna inanan bir yapıdayız. Bugün bu bağlamda evliliğe ilk adımlarını atan çiftlerimize eşlik etmek son derece mutluluk verici” dedi.

Evli çiftlerimize desteklerimiz sürecek

Uşak Belediyesi’nin anlamlı günlerde vatandaşların yanında olduğuna dikkat çeken Cahan, bu bağlamda yine örnek bir çalışma yaptıklarını dile getirdi.

Özellikle sevgililer gününde evlilik temasına vurgu yaptıklarını aktaran Cahan şunları kaydetti: “Sevgiler ve aşkların en güzel şekilde taçlandığı kurum evliliktir. Maneviyatın da doruğa ulaştığı evlilikler, bir ömür birlikte çarpan gönüllerin atacağı ilk adımdır. Belediyemiz evlilik kurumuna ciddi bakan ve bu kurumun korunmasını önemseyen bir belediyedir. Sorumluluğumuz sadece evlilik olduğunda değil, evlendikten sonra da devam etmektedir. kuracağımız mahalle konakları evli çiftlerimize danışmanlık yaparak daha güzel bir şekilde evliliklerini yürütmesinde destek olacaktır”.

Etkinlikler devam edecek

Belediye olarak anlam dolu günlerde programlara devam edeceklerini de belirten Cahan, “İlimizde anlamlı günlerde fark yaratan etkinlikler yapmayı hedefliyoruz. Özellikle kültür ve sanat ile ilgilenen birimlerimz bu konuda Ulaklı hemşehrilerimizin özel olması için durmaksızın çalışmaktadır. Programlarımız devam edecek” ifadeleriyle sözlerini sonlandırdı.

Başkan Cahan ve Eşi Halime Cahan daha sonra evlenen çifler ile birlikte fotoğraf çektirirken, çiftler ile beraber güvercinleri uçurdular

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
İlgili İçerikler: Fatma İyidilli Bekir İyidilli Fatma İyibak En İyi Proje Artık Uşak'ta Kerime Yiyit Osman Yiyit Asil İyidilli KAHVE MOLASI UŞAK'TA YÜZLERCE KİŞİYİ BİR ARAYA GETİRDİ BAŞKAN CAHAN: "BİZ AK PARTİ NEFERİYİZ, BİZE HANGİ GÖREV VERİLİRSE YAPMAYA HAZIRIZ" Şehirdeki binlerce öğrenciyi kapsayan protokole imzalar atıldı
sevgililer günü etkinlik